Aslikrc Centipat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 19 23 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı formatlattıktan sonra bilgisayarımı uzun süre açmadım açtıktan sonra resmen şok oldum sesi bozuk kamerası çalışmıyor. Uzaktan yardımla bu sorunları çözebilecek birisi var mıdır?
Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı formatlattıktan sonra bilgisayarımı uzun süre açmadım açtıktan sonra resmen şok oldum sesi bozuk kamerası çalışmıyor. Uzaktan yardımla bu sorunları çözebilecek birisi var mıdır?
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #21 Linux Oyunda dedi: Kamera sürücüsü hariç her şey yüklü. Donanımsal sorun dedim. Saçmalama dedi ve ben de anlatmaya değmez diye çıktım. Genişletmek için tıkla... Kamera sürücüsünü yükleyemedin mi ? Ya da yüklenmiyor mu ? Artı 0 Eksi
Linux Oyunda dedi: Kamera sürücüsü hariç her şey yüklü. Donanımsal sorun dedim. Saçmalama dedi ve ben de anlatmaya değmez diye çıktım. Genişletmek için tıkla... Kamera sürücüsünü yükleyemedin mi ? Ya da yüklenmiyor mu ?
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 23 Mayıs 2020 #22 Crimson Butterfly dedi: Kamera sürücüsünü yükleyemedin mi ? Ya da yüklenmiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Denedim Lenovo desteği kesmiş. Hem de 64 bit sürücü yok. :/ Artı 0 Eksi
Crimson Butterfly dedi: Kamera sürücüsünü yükleyemedin mi ? Ya da yüklenmiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Denedim Lenovo desteği kesmiş. Hem de 64 bit sürücü yok. :/
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #23 Linux Oyunda dedi: Denedim Lenovo desteği kesmiş. 64 bit sürücü yok. :/ Genişletmek için tıkla... Old sürücü de yok anladığım kadarıyla. Artı 0 Eksi
Linux Oyunda dedi: Denedim Lenovo desteği kesmiş. 64 bit sürücü yok. :/ Genişletmek için tıkla... Old sürücü de yok anladığım kadarıyla.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 23 Mayıs 2020 #24 Crimson Butterfly dedi: Old sürücü de yok anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Sürücü var biraz uğraşıp indiriliyor fakat 32 bit olduğu için çalışmıyor. Windows 7 olduğu için Update sorunu var aygıt yöneticisi de işe yaramıyor. Artı 0 Eksi
Crimson Butterfly dedi: Old sürücü de yok anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Sürücü var biraz uğraşıp indiriliyor fakat 32 bit olduğu için çalışmıyor. Windows 7 olduğu için Update sorunu var aygıt yöneticisi de işe yaramıyor.
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #25 Linux Oyunda dedi: Sürücü var biraz uğraşıp indiriliyor fakat 32 bit olduğu için çalışmıyor. Windows 7 olduğu için Update sorunu var aygıt yöneticisi de işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım neyse hayırlısı olsun ne diyelim. Artı 0 Eksi
Linux Oyunda dedi: Sürücü var biraz uğraşıp indiriliyor fakat 32 bit olduğu için çalışmıyor. Windows 7 olduğu için Update sorunu var aygıt yöneticisi de işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım neyse hayırlısı olsun ne diyelim.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 23 Mayıs 2020 #26 Crimson Butterfly dedi: Anladım neyse hayırlısı olsun ne diyelim. Genişletmek için tıkla... Yani Windows 8.1 formatı atarsanız kesin düzelir diyemiyorum kendi sistemim değil. Herhalde forumu bıraktı. Don't Worry Be Happy. Artı 0 Eksi
Crimson Butterfly dedi: Anladım neyse hayırlısı olsun ne diyelim. Genişletmek için tıkla... Yani Windows 8.1 formatı atarsanız kesin düzelir diyemiyorum kendi sistemim değil. Herhalde forumu bıraktı. Don't Worry Be Happy.
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #27 Linux Oyunda dedi: Yani Windows 8.1 formatı atarsanız kesin düzelir diyemiyorum kendi sistemim değil. Herhalde forumu bıraktı. Don't Worry Be Happy. Genişletmek için tıkla... PC baya old o zaman. Adamlar win 10 mu atmış. Artı 0 Eksi
Linux Oyunda dedi: Yani Windows 8.1 formatı atarsanız kesin düzelir diyemiyorum kendi sistemim değil. Herhalde forumu bıraktı. Don't Worry Be Happy. Genişletmek için tıkla... PC baya old o zaman. Adamlar win 10 mu atmış.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 23 Mayıs 2020 #28 Crimson Butterfly dedi: PC baya old o zaman. Adamlar win 10 mu atmış. Genişletmek için tıkla... Ellerinde olduğu için de modifiye edilmiş Windows 7 Pro. kurmuşlar. Aslında PC iyi de onboard olması kötü. 6 GB RAM fakat sadece 1.85 GB RAM kullanabiliyor. (Teşekkürler! Onboard.) Artı 0 Eksi
Crimson Butterfly dedi: PC baya old o zaman. Adamlar win 10 mu atmış. Genişletmek için tıkla... Ellerinde olduğu için de modifiye edilmiş Windows 7 Pro. kurmuşlar. Aslında PC iyi de onboard olması kötü. 6 GB RAM fakat sadece 1.85 GB RAM kullanabiliyor. (Teşekkürler! Onboard.)
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #29 Linux Oyunda dedi: Ellerinde olduğu için de modifiye edilmiş Windows 7 Pro. kurmuşlar. Genişletmek için tıkla... Yıl 2020 hala modifiye edilmiş sistem mi kuruyorlar. Bu bilgisayarcıların bir şey bildikleri yok aldıkları parayı hak etmiyorlar. Artı 0 Eksi
Linux Oyunda dedi: Ellerinde olduğu için de modifiye edilmiş Windows 7 Pro. kurmuşlar. Genişletmek için tıkla... Yıl 2020 hala modifiye edilmiş sistem mi kuruyorlar. Bu bilgisayarcıların bir şey bildikleri yok aldıkları parayı hak etmiyorlar.
Su değil kezzap Kilopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #30 Windows update ile güncelleştirmeleri denetlemek işe yarayabilir. 4 GB RAM kullanan onboard da pek normal gelmedi açıkçası. Artı 0 Eksi
Windows update ile güncelleştirmeleri denetlemek işe yarayabilir. 4 GB RAM kullanan onboard da pek normal gelmedi açıkçası.