Aslikrc Centipat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 19 23 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı formatlattıktan sonra bilgisayarımı uzun süre açmadım açtıktan sonra resmen şok oldum sesi bozuk kamerası çalışmıyor. Uzaktan yardımla bu sorunları çözebilecek birisi var mıdır?
Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı formatlattıktan sonra bilgisayarımı uzun süre açmadım açtıktan sonra resmen şok oldum sesi bozuk kamerası çalışmıyor. Uzaktan yardımla bu sorunları çözebilecek birisi var mıdır?
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #31 Su değil kezzap dedi: Windows update ile güncelleştirmeleri denetlemek işe yarayabilir. 4 GB RAM kullanan onboard da pek normal gelmedi açıkçası. Genişletmek için tıkla... Adamlar modifiye sistem kurmuşlar. Sistemin kendisi baştan sorun zaten. Artı 0 Eksi
Su değil kezzap dedi: Windows update ile güncelleştirmeleri denetlemek işe yarayabilir. 4 GB RAM kullanan onboard da pek normal gelmedi açıkçası. Genişletmek için tıkla... Adamlar modifiye sistem kurmuşlar. Sistemin kendisi baştan sorun zaten.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 23 Mayıs 2020 #32 Crimson Butterfly dedi: Adamlar modifiye sistem kurmuşlar. Sistemin kendisi baştan sorun zaten. Genişletmek için tıkla... Bazı modifiye sistemler cidden iyi mesela: Windows 10 Performance Edition. Artı 0 Eksi
Crimson Butterfly dedi: Adamlar modifiye sistem kurmuşlar. Sistemin kendisi baştan sorun zaten. Genişletmek için tıkla... Bazı modifiye sistemler cidden iyi mesela: Windows 10 Performance Edition.
Su değil kezzap Kilopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #33 Crimson Butterfly dedi: Adamlar modifiye sistem kurmuşlar. Sistemin kendisi baştan sorun zaten. Genişletmek için tıkla... Format atmayı bilen bilgisayarcı açıyor valla. Linux Oyunda dedi: Bazı modifiye sistemler cidden iyi mesela: Windows 10 Performance Edition. Genişletmek için tıkla... Onun yerine Windows 10 LTSC kullanılabilir aynı özellikler ama yasal. Artı 0 Eksi
Crimson Butterfly dedi: Adamlar modifiye sistem kurmuşlar. Sistemin kendisi baştan sorun zaten. Genişletmek için tıkla... Format atmayı bilen bilgisayarcı açıyor valla. Linux Oyunda dedi: Bazı modifiye sistemler cidden iyi mesela: Windows 10 Performance Edition. Genişletmek için tıkla... Onun yerine Windows 10 LTSC kullanılabilir aynı özellikler ama yasal.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 23 Mayıs 2020 #34 Su değil kezzap dedi: Format atmayı bilen bilgisayarcı açıyor valla. Onun yerine Windows 10 LTSC kullanılabilir aynı özellikler ama yasal. Genişletmek için tıkla... Haklısın. Artı 0 Eksi
Su değil kezzap dedi: Format atmayı bilen bilgisayarcı açıyor valla. Onun yerine Windows 10 LTSC kullanılabilir aynı özellikler ama yasal. Genişletmek için tıkla... Haklısın.