Format Sonrası Ses Sorunu

MadCat

Decapat
Bilgisayarımda herhangi bir sorun yoktu Windows 7 işletim sistemini kullanıyorum.
Bu sabah Windows 10 yükseltmesiyle beraber bilgisayarıma format attım format sonrası hiçbir şekilde ses alamıyorum driverler güncel, aygıtımda bir sorun yok farklı aygıtlardan da denedim yine de ses alamadım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dediğin sürümü indirdim fakat .rar dosyası içinde birsürü dosya var bunlar ile ne yapacağım o konuda da yardımcı olabilir misin.
Teşekkürler.
Ayrıca tam sorun belirteyim kulaklık takmama rağmen kulaklık veya hoparlör takılmadı diyor,sorun gidericiyi açtığımda ise hoparlör veya kulaklık takıp next tuşuna basın diyor yine aynı şekilde kulaklık takılmadı hatası veriyor.

Son düzenleme:
Hocam dediğin sürümü indirdim fakat .rar dosyası içinde birsürü dosya var bunlar ile ne yapacağım o konuda da yardımcı olabilir misin.
Teşekkürler.

Bunları 7zip ile çıkar yeni bir klasöre. Sonra aygıt yöneticisinden ses sürücünü bul.

Özellikler ve sürücü seç. Sürücü güncelleştir. Sonra el ile güncelle kısmından bu klasörü seç. Kendisi yüklüyor. Eğer olmazsa eski driverini sil tekrar dene.

Zaten bir şey kaybetmezsin. Ses gelmiyor.

Son düzenleme:
Denedim şuan ancak zaten en iyi sürücüler yüklü diyor ve kapattırıyor :'(

Eski sürücüyü sildin mi? Aygıt yöneticisinden ses cihazını kaldır de. PC reset at ve tekrar dene. Eğer olmaz ise sanırım desteklemiyor.
Hocam dediğin gibi eski sürücüyü sildim bilgisayarı yeniden başlattım söylediğin sürücüyü yükleyip tekrardan yeniden başlattım yine aynı hatayı yani "hiçbir kulaklık veya hoparlör takılmadı" diyor.

Çok ilginç.

Belki de yükseltme yaptığın için olmuyor. Sıfırdan Windows 10 1809 ISO indirip dene. Hem yükseltmeler sağlıklı olmuyor.

Çok ilginç.

Belki de yükseltme yaptığın için olmuyor. Sıfırdan Windows 10 1809 ISO indirip dene. Hem yükseltmeler sağlıklı olmuyor.
Şuan hazır keyli bir windows7 pro'dan yükselttim windows10'a. Teknik bir hata olabilir mi jak girişlerinin bozulması gibi veya ne bileyim girişlerin aktif edilmesi gerkiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…