DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ocak 2021 #11 Bazı anahtarlar gömülüyor bazıları gömülmüyor, format atıp verin 20-30 liralık kod alacak zaten, ilanı alan kişi, boşverin.
Bazı anahtarlar gömülüyor bazıları gömülmüyor, format atıp verin 20-30 liralık kod alacak zaten, ilanı alan kişi, boşverin.
metehancimli Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #12 Teşekkürler dostlar usb ile başarılı bir şekilde formatı gerçekleştirdim. Sıfırlama esnasında birtakım sıkıntılar oluşmuş anlaşılan.
Teşekkürler dostlar usb ile başarılı bir şekilde formatı gerçekleştirdim. Sıfırlama esnasında birtakım sıkıntılar oluşmuş anlaşılan.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ocak 2021 #13 metehancimli dedi: Teşekkürler dostlar usb ile başarılı bir şekilde formatı gerçekleştirdim. Sıfırlama esnasında birtakım sıkıntılar oluşmuş anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretleyin ya da bir mesajı çözüm olarak belirtin diğer arkadaşlarda faydalansın.
metehancimli dedi: Teşekkürler dostlar usb ile başarılı bir şekilde formatı gerçekleştirdim. Sıfırlama esnasında birtakım sıkıntılar oluşmuş anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretleyin ya da bir mesajı çözüm olarak belirtin diğer arkadaşlarda faydalansın.
metehancimli Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #14 DarKSaGaa dedi: Çözüldü olarak işaretleyin ya da bir mesajı çözüm olarak belirtin diğer arkadaşlarda faydalansın. Genişletmek için tıkla... Ustam son bir sorum olacak kurulumu tamamladıktan sonra flash bellegi çıkarınca mavi ekran yedim sebebi nedir? metehancimli dedi: Ustam son bir sorum olacak kurulumu tamamladıktan sonra flash bellegi çıkarınca mavi ekran yedim sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Yani google chromeu filan yüklüyordum.
DarKSaGaa dedi: Çözüldü olarak işaretleyin ya da bir mesajı çözüm olarak belirtin diğer arkadaşlarda faydalansın. Genişletmek için tıkla... Ustam son bir sorum olacak kurulumu tamamladıktan sonra flash bellegi çıkarınca mavi ekran yedim sebebi nedir? metehancimli dedi: Ustam son bir sorum olacak kurulumu tamamladıktan sonra flash bellegi çıkarınca mavi ekran yedim sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Yani google chromeu filan yüklüyordum.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ocak 2021 #15 metehancimli dedi: Ustam son bir sorum olacak kurulumu tamamladıktan sonra flash bellegi çıkarınca mavi ekran yedim sebebi nedir? Yani google chromeu filan yüklüyordum. Genişletmek için tıkla... Minidump dosyası başlatın.
metehancimli dedi: Ustam son bir sorum olacak kurulumu tamamladıktan sonra flash bellegi çıkarınca mavi ekran yedim sebebi nedir? Yani google chromeu filan yüklüyordum. Genişletmek için tıkla... Minidump dosyası başlatın.