Ali Musaoğulları Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #1 Merhaba, hayırlı bayramlar. Dün format atmaya çalıştım fakat beceremedim ve bütün dosyalarım silindi. Sistemi geri yüklemek istiyorum, ne yapmama lazım ?
Merhaba, hayırlı bayramlar. Dün format atmaya çalıştım fakat beceremedim ve bütün dosyalarım silindi. Sistemi geri yüklemek istiyorum, ne yapmama lazım ?
Ali Musaoğulları Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #3 Silinen üye dedi: D sürücüsünü de mi sildin? Genişletmek için tıkla... Evet. Hata bende, bilmediğim işe kalkıştım ve olanlar oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2014
Silinen üye dedi: D sürücüsünü de mi sildin? Genişletmek için tıkla... Evet. Hata bende, bilmediğim işe kalkıştım ve olanlar oldu.
Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 6 Ekim 2014 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki rehberi dikkatlice izleyiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki rehberi dikkatlice izleyiniz.
Ali Musaoğulları Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #6 Bunu düzeltemez miyiz ? Bilen bir arkadaş yok mu, yöneticiler ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2014
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 6 Ekim 2014 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video sana yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video sana yardımcı olabilir.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 6 Ekim 2014 #8 Recovery kısmı silindi ise sistem geri yüklenmez. Sadece videoda belirtildiği gibi önemli dosyaların varsa onları kurtarmaya çalışabilirsin. Temiz bir 8.1 kurulumu yapın.
Recovery kısmı silindi ise sistem geri yüklenmez. Sadece videoda belirtildiği gibi önemli dosyaların varsa onları kurtarmaya çalışabilirsin. Temiz bir 8.1 kurulumu yapın.