brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 26 Ocak 2015 #1 8.1 lisanslı kullanıyorum sisteme ssd taktım ve baştan kurulum yaptım 7,8 civarlarında olan sistem skoru düştü bunun sebebi nedir ?
8.1 lisanslı kullanıyorum sisteme ssd taktım ve baştan kurulum yaptım 7,8 civarlarında olan sistem skoru düştü bunun sebebi nedir ?
Go to Hell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 1.027 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2015 #2 Ekran kartınızın sürücülerini yükleyin.
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 26 Ocak 2015 #3 Go to Hell dedi: Ekran kartınızın sürücülerini yükleyin. Genişletmek için tıkla... Yükledim sitede otomatik sürücü yükleme dosyasını indirip kendisi kurdu hatta kontrol ettim en güncel sürücü
Go to Hell dedi: Ekran kartınızın sürücülerini yükleyin. Genişletmek için tıkla... Yükledim sitede otomatik sürücü yükleme dosyasını indirip kendisi kurdu hatta kontrol ettim en güncel sürücü
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 26 Ocak 2015 #4 O skorun hiçbir önemi yok. Gerçeği yansıtmadığı için zaten Microsoft bilgisayarım özellikleri kısmından çıkardı. Sürücülerin güncel olduğundan eminsen sorun yok.
O skorun hiçbir önemi yok. Gerçeği yansıtmadığı için zaten Microsoft bilgisayarım özellikleri kısmından çıkardı. Sürücülerin güncel olduğundan eminsen sorun yok.