Merhaba iyi forumlar.
Başlıkta da belirttiğim gibi WHEA ile başlayan ve sadece Valorant oynayınca meydana gelen mavi ekran hatası yüzünden format attım, şimdi de SSD'yi görmüyor sistem.
SSD'yi 2.bilgisayarıma taktım, Windows yükledim, cayır cayır çalışıyor ve o bilgisayarda takılı olan SSD'yi benim bilgisayarıma takınca da çalışıyor fakat kendi diskimi takınca Windows'u okumuyor, fotoğraftaki ekran geliyor, F1 yapınca BIOS'a atıyor ve SSD'yi görmüyor. Yardımcı olur musunuz?
whea uncorrectable error alıyordum reset atıp tekrar format atayım derken şimdi de windowsu kurarken hata alıyorum 0x800701b1 diye,diskin sorunsuz olduğuna eminim öbür bilgisayarda çalışıyor
whea uncorrectable error alıyordum reset atıp tekrar format atayım derken şimdi de windowsu kurarken hata alıyorum 0x800701b1 diye,diskin sorunsuz olduğuna eminim öbür bilgisayarda çalışıyor
Garip gelebilir fakat bilgisayarınızda HDMI, Klavye ve fare kablosu hariç bütün kabloları söküp bilgisayarı tekrardan başlatır mısınız? BIOS pilini çıkartıp takmayı da deneyebilirsiniz.
Ayrıca, USB belleği farklı bir porta takın.