Format sonrası sistemden ses gelmiyor

Yüklü gelen uygulama yok sorun orada.

Uygun ses driverını nasıl bulacağım.
tamam uygulama dışında aldığınız laptopun altı üstü veya ayarlarda ismini bulabilirsiniz?

Uygun ses driverını nasıl bulacağım.
laptobunun tam modeli ne? Google'a yaz sitesine gir orada indirmeler kısmından sürücü indirmelerini bul ve indir.

Sürücülerin güncel olup olmadığını kontrol et. Eğer güncel değilse Windows Update'den kontrol edip güncellersen sorunun çözülür.

Tüm güncellemeri yapmışltım zaten.

Laptopunun tam modeli ne? Google'a yaz sitesine gir orada indirmeler kısmından sürücü indirmelerini bul ve indir.

MSI GF63 Thin 12UCX-427xtr i5-12450H 8 GB 512 GB SSD RTX 2050 15.6" Full HD Gaming laptop hocam laptop bu aratıyorum bulamıyorum.

Aygıt Yöneticisi'nden kontrol eder misin?

Eki Görüntüle 2491333

MSI GF63 Thin 12UCX-427xtr i5-12450H 8 GB 512 GB SSD RTX 2050 15.6" Full HD Gaming laptop modelim bu Aygıt Yöneticisi'nden şimdi kaldırdım ilk Windows Update ile deneyeceğim olmazsa driverı bulmaya çalışacağım.

Laptopunun tam modeli ne? Google'a yaz sitesine gir orada indirmeler kısmından sürücü indirmelerini bul ve indir.

MSI GF63 Thin 12UCX-427xtr i5-12450H 8 GB 512 GB SSD RTX 2050 15.6" Full HD Gaming laptop bu hocam bulamıyorum.

Model olarak UCX'i seç ve indirmeleri yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…