MangrenTR Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 617 Çözümler 3 23 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve SSD gözükmüyor. Disk yönetimine girdiğim zaman SSD gözüküyor fakat bilgisayarıma girince göremiyorum.
Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve SSD gözükmüyor. Disk yönetimine girdiğim zaman SSD gözüküyor fakat bilgisayarıma girince göremiyorum.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #2 Ç MangrenTR dedi: Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve SSD gözükmüyor. Disk yönetimine girdiğim zaman SSD gözüküyor fakat bilgisayarıma girince göremiyorum. Eki Görüntüle 1611406 Eki Görüntüle 1611407 Genişletmek için tıkla... Çünkü disk biçimlendiriliyor. Artı 0 Eksi
Ç MangrenTR dedi: Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve SSD gözükmüyor. Disk yönetimine girdiğim zaman SSD gözüküyor fakat bilgisayarıma girince göremiyorum. Eki Görüntüle 1611406 Eki Görüntüle 1611407 Genişletmek için tıkla... Çünkü disk biçimlendiriliyor.
KS KS MangrenTR Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 617 Çözümler 3 24 Aralık 2022 #3 K.Makise dedi: Ç Çünkü disk biçimlendiriliyor. Genişletmek için tıkla... 3-4 defa birleştirdim. Yine de gözükmüyor. Artı 0 Eksi
K.Makise dedi: Ç Çünkü disk biçimlendiriliyor. Genişletmek için tıkla... 3-4 defa birleştirdim. Yine de gözükmüyor.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #4 MangrenTR dedi: 3-4 defa birleştirdim. Yine de gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... İki kısmıda silip tek bölüm yapmayı deneyin SSD'lerde bölümlere ayırmak tavsiye edilmiyor. Olmazsa sürücü harfini değiştirin. Artı 0 Eksi
MangrenTR dedi: 3-4 defa birleştirdim. Yine de gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... İki kısmıda silip tek bölüm yapmayı deneyin SSD'lerde bölümlere ayırmak tavsiye edilmiyor. Olmazsa sürücü harfini değiştirin.