Format sonrası SSD Sistemi Kitledi

R1D1

Hectopat
Merhaba, Gigabyte P25k laptop kullanıyorum. SSD ve HDD var. Az önce USB'den SSD'ye UEFI modunda windows 8.1 kurdum ve ilk resetten sonra PC Gigabyte açılış ekranında takılı kalıyor. Altta f2 for setup (BIOS) falan yazıyor. Ama hiç bir şey çalışmıyor ne biosa girebiliyorum ne de F12 basıp USB'den boot olmasını sağlayabiliyorum. SSD çıkardığımda ise sorun kalkıyor. Şimdi SSD'yi çıkarıp HDD'ye kurdum windowsu ve SSD'yi tekrar taktığımda yine aynı şekilde takılı kalıyor ve hiç bir şey yapamıyorum... Fikri olan var mı? Bu SSD'yi nasıl sıfırlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim bende de aynı sorun olmuştu. Ben Recep'inde dediği gibi secure erase yaptım oldu. Evet yaptım oldu.

Öncelikle teşekkürler.. Masaüstü yerine farklı bir dizüstüne taksam sorun çözülür mü? Yurtta masaüstü bulmam zor :/

Bunun dışında dizüstündeki e sata portuna bir şekilde bağlayıp da çözebilir miyim problemi?

SSD'yi SATA portundan bir masaüstüne tak ve orada Secure Erase ile bir biçimlendir. Ayrıca varsa FW güncellemesi yap.
Bu arada msata disk. Bunu e-sata+usb2.0 portuna bağlamanın bir yolu var mıdır? Ya da farklı bir çözüm önerseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…