Hilmi0972
Hectopat
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi 2 gün önce bir elektirik gitmesi sonucu bilgisayar açılmamaya hata vermeye başladı bende mecburen format attım.
Sistemde M.2 SSD var ve de HDD.
Bu ikisi sorunsuz çalışıyor onlarda sıkıntı yok.
Neyse format attıktan sonra HDD içindeki Steam klasörünü silmedim ve oynadığım oyunları yedekleyip sildim sonra tekrardan Steam'ı indirip yedeklediğim oyunları yükledim tekrardan ama hiçbir oyun açılmıyor.
Ha yani açılıyor nomral bir şekilde sıkıntı yok açılıyor oyuna tam girerken oyun kendi kendine kapanıyor hiçbir şekilde hata vermeden.
Sanki ben kapatmışım gibi ama ben kapatmıyorum kendi kendine kapanıyor.
Sanki uzaktan biri görev yöneticisinden oyunları kapatıyor gibi yani aklıma bu örnek geldi.
Bundan önce sıkıntı yoktu bütün oyunlar sorunsuz açılıyordu.
Denediğim oyunlar Rust Rocket Legue Hurtworld.
Rust'ta oyun açılıyor tam SW'lere giriş yaparken kendi kendine kapanıyor.
Hurtworld açılıyor aynı şekilde SW'lere giriş yapmaya çalıştığımda kapanmıyor ama hata veriyor oyun içinde bağlanılamadı diye Rocket legue tam açılırken kapanıyor.
Kafayı yemek üzereyim neden böyle oluyor bilmiyorum hayır hata verse tamam diyeceğim hatanın sebebini araştıracağım ama hata da vermiyor.
Sistemde M.2 SSD var ve de HDD.
Bu ikisi sorunsuz çalışıyor onlarda sıkıntı yok.
Neyse format attıktan sonra HDD içindeki Steam klasörünü silmedim ve oynadığım oyunları yedekleyip sildim sonra tekrardan Steam'ı indirip yedeklediğim oyunları yükledim tekrardan ama hiçbir oyun açılmıyor.
Ha yani açılıyor nomral bir şekilde sıkıntı yok açılıyor oyuna tam girerken oyun kendi kendine kapanıyor hiçbir şekilde hata vermeden.
Sanki ben kapatmışım gibi ama ben kapatmıyorum kendi kendine kapanıyor.
Sanki uzaktan biri görev yöneticisinden oyunları kapatıyor gibi yani aklıma bu örnek geldi.
Bundan önce sıkıntı yoktu bütün oyunlar sorunsuz açılıyordu.
Denediğim oyunlar Rust Rocket Legue Hurtworld.
Rust'ta oyun açılıyor tam SW'lere giriş yaparken kendi kendine kapanıyor.
Hurtworld açılıyor aynı şekilde SW'lere giriş yapmaya çalıştığımda kapanmıyor ama hata veriyor oyun içinde bağlanılamadı diye Rocket legue tam açılırken kapanıyor.
Kafayı yemek üzereyim neden böyle oluyor bilmiyorum hayır hata verse tamam diyeceğim hatanın sebebini araştıracağım ama hata da vermiyor.
Son düzenleyen: Moderatör: