R roaxe Decapat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 322 9 Mart 2023 #1 Windows'u sıfırladıktan sonra anakart driverlarını elle mi kurmalıyım yoksa onlar sistemde kalıyor mu arkadaşlar? (Windows sıfırlama verileri sil yaptım) Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2023
Windows'u sıfırladıktan sonra anakart driverlarını elle mi kurmalıyım yoksa onlar sistemde kalıyor mu arkadaşlar? (Windows sıfırlama verileri sil yaptım)
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #2 Her şey siliniyor.
R roaxe Decapat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 322 9 Mart 2023 #3 Peki hocam fps drop yememin ekran kartını söküp takmamla veya monitörün dp portunu,power kablosunu çıkartıp takmamla düzelme olasılığı var mı?
Peki hocam fps drop yememin ekran kartını söküp takmamla veya monitörün dp portunu,power kablosunu çıkartıp takmamla düzelme olasılığı var mı?
Unlucky Doğukan Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 39 Yer Trabzon Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 3500x Gigabyte A520m S2h Gigabyte GTX 1060 Xtreme Gaming 6GB Corsair Vengeance 8GB 3200Mhz x2 WD 240GB m2 SSD Sandisk 240GB SSD 1TB Western Digital HDD Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknik Servis 9 Mart 2023 #4 Anakartın sürücülerini hepsini manuel olarak kurmalısın bence, modelini internette aratarak bulabilirsin sürücülerini.
Anakartın sürücülerini hepsini manuel olarak kurmalısın bence, modelini internette aratarak bulabilirsin sürücülerini.
R roaxe Decapat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 322 9 Mart 2023 #5 Anakartta kırmızı bir ışık yanıp sönüyor nedir bilgisi olam var mı
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #6 roaxe dedi: Anakartta kırmızı bir ışık yanıp sönüyor nedir bilgisi olam var mı Genişletmek için tıkla... Ne anlatmaya çalıştığını bilmiyorum ama bir hata durumunda yanıyor o.
roaxe dedi: Anakartta kırmızı bir ışık yanıp sönüyor nedir bilgisi olam var mı Genişletmek için tıkla... Ne anlatmaya çalıştığını bilmiyorum ama bir hata durumunda yanıyor o.
R roaxe Decapat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 322 9 Mart 2023 #7 GMC Denali dedi: Ne anlatmaya çalıştığını bilmiyorum ama bir hata durumunda yanıyor o. Genişletmek için tıkla... Ssd üzerinde yanıyormuş
GMC Denali dedi: Ne anlatmaya çalıştığını bilmiyorum ama bir hata durumunda yanıyor o. Genişletmek için tıkla... Ssd üzerinde yanıyormuş