Format Sonrası Sürücü Yükleme

PapasGoods

Decapat
Merhabalar, format sonrası güncel driverları nasıl bulabilirim? Driverpack Solution, Snappy Driver, Driver Booster, tarzı programlar pek güvenilir olmadığı için kullanmak istemiyorum. Yardımcı olur musunuz ?

Sistem bilgileri:
Windows 10 (1809)
Anakart: MSI Z97 G43
Ekran Kartı: GTX 970
İşlemci: i5 4590

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanımın marka ve model numarası ile arama yapıp, resmi sayfalarını bularak bu sayfalarda ki support bölümlerinden işletim sisteminizi de mutlaka secerek en doğru sürücülere sahip olabilirsiniz. Son birkaç gündür otomatik kurulan sürücüler yüzünden ses alamama gibi sorunlarla karşılaşanlari da bu sekilde cozume ulaştırdık.

Uğraşamam diyorsan eğer iobit'in driver booster programını tavsiye ederim free versiyonu 20 driver güncellemene olanak sağlıyor.

Ben inanmamıştım @Recep Baltaş 'ın driver güncelleme programlarının sağlıklı olmadığı sözüne ama sistemde yaşadığım sorunların sorununun bu programlar olduğunu bizzat görünce büyük sözü dinlemenin kıymetini anladım. Teşekkürler Recep abi iyi ki varsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…