Format sonrası sürücüler nasıl güncellenmeli?

Re Malaka

Decipat
Makaleler
17
Yer
Rome
Cihaz: https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v18-1/

İlk aldığımda Windows 11 kurmuştum. Aradan 3-4 ay geçti sanırım. Windows 11'den çok memnunum ve bir sorunum yok.
Sadece format atmak istiyorum ve gereksiz bazı dosyalardan kurtulacağım.

Sorum şu ki;
Format attıktan sonra sürücüleri hangi sırayla yüklemeliyim. 3-4 ay önce aldığımda sürücü USB'si vermişlerdi. Öncelikle onu kurup sonra internetten Windows Update'leri mi tamamlamalıyım?
Yoksa o sürücü USB'si eski kaldığı için yeni güncellerini mi bulmalıyım bir şekilde?
Hangi yolu izlemek en verimli sürücüler olacaktır?

Son düzenleyen: Moderatör:

Eski USB'yi kurun zaten sürücüler Update sayesinde otomatik güncellenir.

Donanim kimligiyle de guncelleyebilirsiniz. Tek tek zor olur ama onu oneriyorlar genelde.

Format sonrası bilgisayarı internete bağlatmayın. USB de ki sürücüleri hepsini kurmaya başlayın, kurulum bittikten sonra internete bağlanıp Update üzerinden(isteğe bağlıları da indirip kurun) güncelleştirmeleri yapın. Daha sonra Intel Update yardımcısını indirip sürücüleri güncelleyin. Bütün işlemler bittikten sonra bilgisayarı en son bir kere yeniden başatıp Intel Update yardımcısını silin.
İşlem tamam.

Çok fazla çeşitli sebeplerden dolayı format atmak zorunda kaldım. En stabili bu yaptıklarımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…