Format sonrası sürücüler siliniyor

muhammet yüce

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
AMD Radeon HD 4500
Windows 10'dan Windows 8.1'e geçiş yaptım ama yaptığımda bir sürü hata beraberinde geldi. İlk olarak internete bağlanamıyorum bağlanıyorum aslında ama erişim yok diyor. Ekran kartımın driver ı da gitmiş Microsoft temel driver ı var. Son olarak ise ürün anahtarımı bilmiyordum bende ücretsiz anahtar kodunu girdim şimdi etkinleştir diyor nasıl çözebilirim driver ve anahtar sorununu.

Dosya Ekleri

• IMG_20220826_191327.jpg
    IMG_20220826_191327.jpg
    221,9 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20220826_191252.jpg
    IMG_20220826_191252.jpg
    394,7 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20220826_191217.jpg
    IMG_20220826_191217.jpg
    403 KB · Görüntüleme: 27
Windows 10'dan Windows 8.1'e geçiş yaptım ama yaptığımda bir sürü hata beraberinde geldi. İlk olarak internete bağlanamıyorum bağlanıyorum aslında ama erişim yok diyor. Ekran kartımın driver ı da gitmiş Microsoft temel driver ı var. Son olarak ise ürün anahtarımı bilmiyordum bende ücretsiz anahtar kodunu girdim şimdi etkinleştir diyor nasıl çözebilirim driver ve anahtar sorununu.
Bilgisayarı ilk aldığınızda Windows 10 geldiyse geri 10 yapın. Wireless adaptorunuzun modelini internete yazarak sürücüleri indirin.

Temiz kurulumdan sonra suruculer silinir zaten. Windows 8.1 zaten surucu tanima konusunda basarili degil. Bu yuzden bir sekilde USB'ye suruculerini atip sisteme suruculeri tek tek yuklemen lazim. Girdigin anahtar buyuk ihtimal Generic key. Bu anahtarlar sadece kurulumda surum secimine yariyor, Windows'u etkinlestirmiyor. Etkinlestirme icin internet uzerinden OEM key satin alabilirsin.

Ekran kartınızın tam modeli nedir?
Ethernet driverını anakartın resmi sitesinde bulabilirsin.

Temiz kurulumdan sonra suruculer silinir zaten. Windows 8.1 zaten sürücü tanima konusunda basarili degil. Bu yuzden bir sekilde USB'ye suruculerini atip sisteme suruculeri tek tek yuklemen lazim. Girdigin anahtar buyuk ihtimal Generic key. Bu anahtarlar sadece kurulumda surum secimine yariyor, Windows'u etkinlestirmiyor. Etkinlestirme icin internet uzerinden OEM key satin alabilirsin.

Anahtar sorununuda key satın alarak çözebilirsin, aslında eski key BIOS'a kaydedilmesi, key istememesi gerekiyordu muhtemelen önceki Windows crackliydi.

Crack durumu hiç olmadı. 12 yıldır istediğim gibi Windows 7'den 10'a geçtim bir şey olmadı. Orijinal yani laptop. Şimdi ise 15 TL'ye satılan keylerden almayı düşünüyorum

Bilgisayarı ilk aldığınızda Windows 10 geldiyse geri 10 yapın. Wireless adaptorunuzun modelini internete yazarak sürücüleri indirin.

Windows 7 idi.

Ekran kartınızın tam modeli nedir?
Ethernet driverını anakartın resmi sitesinde bulabilirsin.

Hocam, çok eski bir ekran kartı. AMD Radeon HD 4500. ağ Driver'ini Driver Booster'dan kurmayı düşünüyorum bir de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Crack durumu hiç olmadı. 12 yıldır istediğim gibi Windows 7'den 10'a geçtim bir şey olmadı. Orijinal yani laptop. Şimdi ise 15 TL'ye satılan keylerden almayı düşünüyorum

Windows 7 idi.

Hocam, çok eski bir ekran kartı. AMD Radeon HD 4500. ağ Driver'ini Driver Booster'dan kurmayı düşünüyorum bir de.
Hocam bilgisayarınız çok eski malesef. Bilgisayar parçalarınızın modelini tek tek internete yazarak sürücüleri indirmek zorundasınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı