Y yasıyorumz Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 60 26 Ekim 2024 #1 Bilgisayarı formatladiktan sonra touchpad, hoparlör, Wi-Fi gibi şeyler açılmıyor sürücülerini yukleyemiyorum internet olmadığı icin, ne yapmam lazım?
Bilgisayarı formatladiktan sonra touchpad, hoparlör, Wi-Fi gibi şeyler açılmıyor sürücülerini yukleyemiyorum internet olmadığı icin, ne yapmam lazım?
Çözüm varlıktx 26 Ekim 2024 Mobil veriniz varsa şarj kablosundan PC'ye bağlayın. Ayarlarda kablolu internet paylaşımı gibi bir seçenek olması lazım.
Mobil veriniz varsa şarj kablosundan PC'ye bağlayın. Ayarlarda kablolu internet paylaşımı gibi bir seçenek olması lazım.
varlıktx Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 338 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #2 Mobil veriniz varsa şarj kablosundan PC'ye bağlayın. Ayarlarda kablolu internet paylaşımı gibi bir seçenek olması lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
Mobil veriniz varsa şarj kablosundan PC'ye bağlayın. Ayarlarda kablolu internet paylaşımı gibi bir seçenek olması lazım.
KS KS Y yasıyorumz Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 60 26 Ekim 2024 #3 varlıktx dedi: Mobil veriniz varsa şarj kablosundan PC'ye bağlayın. Ayarlarda kablolu internet paylaşımı gibi bir seçenek olması lazım. Genişletmek için tıkla... bağlıyorum ama telefondan usb bağlı değil diyor Artı 0 Eksi
varlıktx dedi: Mobil veriniz varsa şarj kablosundan PC'ye bağlayın. Ayarlarda kablolu internet paylaşımı gibi bir seçenek olması lazım. Genişletmek için tıkla... bağlıyorum ama telefondan usb bağlı değil diyor
Ahmet Efe HAZER Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 295 Yer Bornova, İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF DASH F15, i5 11300h, RTX 3050 Ti Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #4 yasıyorumz dedi: Bilgisayarı formatladiktan sonra touchpad, hoparlör, Wi-Fi gibi şeyler açılmıyor sürücülerini yukleyemiyorum internet olmadığı icin, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Başka cihaz ve USB bellek varsa sürücüleri USB'ye indirip kurabilirsiniz. Eğer ki başka cihaz yoksa aygıt yöneticisinde sürücü>sürücüyü güncelleştir>bilgisayarımdaki sürücülere göz at dediğin zaman oradan disketi çıkması lazım. Artı 0 Eksi
yasıyorumz dedi: Bilgisayarı formatladiktan sonra touchpad, hoparlör, Wi-Fi gibi şeyler açılmıyor sürücülerini yukleyemiyorum internet olmadığı icin, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Başka cihaz ve USB bellek varsa sürücüleri USB'ye indirip kurabilirsiniz. Eğer ki başka cihaz yoksa aygıt yöneticisinde sürücü>sürücüyü güncelleştir>bilgisayarımdaki sürücülere göz at dediğin zaman oradan disketi çıkması lazım.
M Metehan Kalip Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #5 yasıyorumz dedi: Bağlıyorum ama telefondan USB bağlı değil diyor. Genişletmek için tıkla... Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklamayı açıp dener misiniz? Artı 0 Eksi
yasıyorumz dedi: Bağlıyorum ama telefondan USB bağlı değil diyor. Genişletmek için tıkla... Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklamayı açıp dener misiniz?
varlıktx Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 338 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #6 yasıyorumz dedi: Bağlıyorum ama telefondan USB bağlı değil diyor. Genişletmek için tıkla... Şarj aletinde sıkıntı olabilir. Ethernet kablosu varsa da modeme bağlayabilirsin. Artı 0 Eksi
yasıyorumz dedi: Bağlıyorum ama telefondan USB bağlı değil diyor. Genişletmek için tıkla... Şarj aletinde sıkıntı olabilir. Ethernet kablosu varsa da modeme bağlayabilirsin.
Metenikbc Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 400 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #7 yasıyorumz dedi: Bilgisayarı formatladiktan sonra touchpad, hoparlör, Wi-Fi gibi şeyler açılmıyor sürücülerini yukleyemiyorum internet olmadığı icin, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücünüz varsa veya USB belleğinizde Type-c girişi varsa telefondan indirip Usb'ye aktarıp Pc'ye kurun. Artı 0 Eksi
yasıyorumz dedi: Bilgisayarı formatladiktan sonra touchpad, hoparlör, Wi-Fi gibi şeyler açılmıyor sürücülerini yukleyemiyorum internet olmadığı icin, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücünüz varsa veya USB belleğinizde Type-c girişi varsa telefondan indirip Usb'ye aktarıp Pc'ye kurun.
KS KS Y yasıyorumz Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 60 26 Ekim 2024 #8 varlıktx dedi: Şarj aletinde sıkıntı olabilir. Ethernet kablosu varsa da modeme bağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet şarj aletinde sorun varmış farkli bir aletle tekrar deneyip sorunu çözdüm, sağ olun. Artı 0 Eksi
varlıktx dedi: Şarj aletinde sıkıntı olabilir. Ethernet kablosu varsa da modeme bağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet şarj aletinde sorun varmış farkli bir aletle tekrar deneyip sorunu çözdüm, sağ olun.