Format sonrası tam ekran olmama sorunu

lucha

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, yeni ekran kartı aldım ve arkadaşımın evinde format attım geldim kendi monitörüme bağladım ve ilk başta çok yakından gösteriyordu çözünürlükten dolayı, driverları sildim yeniden yükledim her şeyi yaptım düzelmedi ve şu an monitör sanki sola kaymış gibi sağ tarafta 2-3 cm'lik bir boşluk var. BIOS arayüzünde filan gayet normal fakat açılınca sola kayıyor. Ne yaptıysam düzeltemedim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Slota tam oturmamış olabilir tam takılı olmayabilir kablonuz benimde ekran kartım 1440*900 gösteriyordu fakat en yüksek çözünürlüğü 1366x768'di.

Aldığınız kart AMD mi? Hangi model? Sürücüler kuruldu mu?
Amd, RX 570 sürücüler kurulu.
Slota tam oturmamış olabilir tam takılı olmayabilir kablonuz benimde ekran kartım 1440*900 gösteriyordu fakat en yüksek çözünürlüğü 1366x768'di.
Formattan önce 1600x1050 kullanıyordum şuan 1920x1080 var. Acaba eski ekran kartım mı desteklemiyordu?
Yeniden format attım, ekran kartını yükledim yine aynı oldu ? Çözünürlüğü 1920x1080 yapınca yeniden sola doğru kayma oluyor. Ne yapsam çözemedim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı