Format sonrası torrentten indirilenler nasıl geri eklenir?

The_Türk

Hectopat
Yer
Türkiye
Selamlar. Formattan sonra Torrent'ten indirdiğim dosyaları nasıl geri tanıtabilirim? Bütün sistemi yedek almadım, sadece Torrent'ten indirdiklerimi yedek aldım. Bir kısmı tamamlandi, bir kısmı eksik kaldı. Hepsini geri eklemek istiyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyaları açıp aynı yere kaydedecek şekilde eklemelisiniz. Ekledikten sonra otomatik olarak kontrol ediliyor yazacaktır. Yarıda kaldıysa devam edecek bitti ise tamamlandı/gönderiliyor yazacaktır.

Korsana destek yok. (!)

Peki Torrentin C:\Users\.......\AppData\Roaming içinde bulunan Torrent klasörünü de yedekledin mi? Klasör içindeki görüntüyü yollardım ama HDD bu lanet Win10'da çalışmadığı için Win7 yüklü PC'ye taktım ve Torrenti ona kurdum.

Dosyaları açıp aynı yere kaydedecek şekilde eklemelisiniz. Ekledikten sonra otomatik olarak kontrol ediliyor yazacaktır. Yarıda kaldıysa devam edecek bitti ise tamamlandı/gönderiliyor yazacaktır.

Bunun için torrent dosyalarının da yedekleri gerekir mi? Daha formatı atamadım. Torrentleri ekledikten sonra silmiştim. Şimdi sadece inen dosyaları yedekledim. Yeterli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…