A Arpenix Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 786 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #1 RAM 2400 mhz 16g SSD veya HDD modeli 1 TB Ekran kartı GTX 1050 4gb İşlemci i5 7300HQ Bilgisayarımda virüs olma ihtimalinde dolayı temiz bir format attım ancak touchpad ve aygıt yöneticisindeki bazı sürücüler çalışmıyor. Formatı atarken herhangi bir yanlış yaptığımı da düşünmüyorum. Windows 10'un önerdiği isteğe bağlı vb. güncellemelerin hepsini de yaptım. Sürücüleri güncelleştirmek istediğim zamanda "güncel sürücü bulunamadı" hatasını alıyorum. Dosya Ekleri resim_2022-12-03_153822411.png 28,2 KB · Görüntüleme: 52 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2022
Bilgisayarımda virüs olma ihtimalinde dolayı temiz bir format attım ancak touchpad ve aygıt yöneticisindeki bazı sürücüler çalışmıyor. Formatı atarken herhangi bir yanlış yaptığımı da düşünmüyorum. Windows 10'un önerdiği isteğe bağlı vb. güncellemelerin hepsini de yaptım. Sürücüleri güncelleştirmek istediğim zamanda "güncel sürücü bulunamadı" hatasını alıyorum.
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 3 Aralık 2022 #2 Laptop marka ve modeli nedir? (Laptopun arkasında sticker üzerinde Model No olarak yazan kısım)
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 3 Aralık 2022 #3 Atk sürcüsünü kur. Bilgisayar üreticsinin kendi web sitesinde bulabilirsin.
A Arpenix Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 786 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #4 Things dedi: Laptop modeli nedir? (Laptopun arkasında sticker üzerinde Model No olarak yazan kısım) Genişletmek için tıkla... ASUS FX503V
Things dedi: Laptop modeli nedir? (Laptopun arkasında sticker üzerinde Model No olarak yazan kısım) Genişletmek için tıkla... ASUS FX503V
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 3 Aralık 2022 #5 Merhaba, NVIDIA'nın driver programından sürücüleri güncelleştirebilirsiniz. NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com
Merhaba, NVIDIA'nın driver programından sürücüleri güncelleştirebilirsiniz. NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 3 Aralık 2022 #6 Asus FX503 Driver indirme bağlantısına gidip işletim sistemi seçtikten sonra ihtiyacınız olan sürücüleri indirebilirsiniz.
Asus FX503 Driver indirme bağlantısına gidip işletim sistemi seçtikten sonra ihtiyacınız olan sürücüleri indirebilirsiniz.
A Arpenix Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 786 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #7 264523 dedi: Atk sürcüsünü kur. Bilgisayar üreticsinin kendi web sitesinde bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şu an touchpad çalışmaya başladı ancak hala birkaç sürücüde ünlem işareti devam ediyor. Things dedi: Asus FX503 Driver indirme bağlantısına gidip Eki Görüntüle 1591844 işletim sistemi seçtikten sonra ihtiyacınız olan sürücüleri indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Atk sürücüsünü kurduktan sonra touchpad çalışmaya başladı ancak fotoğrafta olduğu gibi bazı sürücülerde ünlem işaretleri devam ediyor. Orada bulunan tüm sürücüleri indirmeli miyim ? Hangilerini indirmem gerektiğini bilmiyorum. Dosya Ekleri resim_2022-12-03_160320594.png 28 KB · Görüntüleme: 37 resim_2022-12-03_160432482.png 28 KB · Görüntüleme: 34
264523 dedi: Atk sürcüsünü kur. Bilgisayar üreticsinin kendi web sitesinde bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şu an touchpad çalışmaya başladı ancak hala birkaç sürücüde ünlem işareti devam ediyor. Things dedi: Asus FX503 Driver indirme bağlantısına gidip Eki Görüntüle 1591844 işletim sistemi seçtikten sonra ihtiyacınız olan sürücüleri indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Atk sürücüsünü kurduktan sonra touchpad çalışmaya başladı ancak fotoğrafta olduğu gibi bazı sürücülerde ünlem işaretleri devam ediyor. Orada bulunan tüm sürücüleri indirmeli miyim ? Hangilerini indirmem gerektiğini bilmiyorum.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 3 Aralık 2022 #8 Arpenix dedi: Şu an touchpad çalışmaya başladı ancak hala birkaç sürücüde ünlem işareti devam ediyor. Atk sürücüsünü kurduktan sonra touchpad çalışmaya başladı ancak fotoğrafta olduğu gibi bazı sürücülerde ünlem işaretleri devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Bende de ünlem var. Bir sorun yok.
Arpenix dedi: Şu an touchpad çalışmaya başladı ancak hala birkaç sürücüde ünlem işareti devam ediyor. Atk sürücüsünü kurduktan sonra touchpad çalışmaya başladı ancak fotoğrafta olduğu gibi bazı sürücülerde ünlem işaretleri devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Bende de ünlem var. Bir sorun yok.
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 3 Aralık 2022 #9 Arpenix dedi: Şu an touchpad çalışmaya başladı ancak hala birkaç sürücüde ünlem işareti devam ediyor. Atk sürücüsünü kurduktan sonra touchpad çalışmaya başladı ancak fotoğrafta olduğu gibi bazı sürücülerde ünlem işaretleri devam ediyor. Orada bulunan tüm sürücüleri indirmeli miyim ? Hangilerini indirmem gerektiğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Chipset Sürücüsünü de kurmanızda fayda var.
Arpenix dedi: Şu an touchpad çalışmaya başladı ancak hala birkaç sürücüde ünlem işareti devam ediyor. Atk sürücüsünü kurduktan sonra touchpad çalışmaya başladı ancak fotoğrafta olduğu gibi bazı sürücülerde ünlem işaretleri devam ediyor. Orada bulunan tüm sürücüleri indirmeli miyim ? Hangilerini indirmem gerektiğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Chipset Sürücüsünü de kurmanızda fayda var.
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 3 Aralık 2022 #10 Arpenix dedi: Şu an touchpad çalışmaya başladı ancak hala birkaç sürücüde ünlem işareti devam ediyor. Atk sürücüsünü kurduktan sonra touchpad çalışmaya başladı ancak fotoğrafta olduğu gibi bazı sürücülerde ünlem işaretleri devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücülerini indir. En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin. www.nvidia.com.tr
Arpenix dedi: Şu an touchpad çalışmaya başladı ancak hala birkaç sürücüde ünlem işareti devam ediyor. Atk sürücüsünü kurduktan sonra touchpad çalışmaya başladı ancak fotoğrafta olduğu gibi bazı sürücülerde ünlem işaretleri devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücülerini indir. En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin. www.nvidia.com.tr