H Husey214 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2017 #1 PC'ye format atiyordum bitti ama an operating system wasn't found. Try disconnecting any drivers that don't contain an operating system yaziyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2017
PC'ye format atiyordum bitti ama an operating system wasn't found. Try disconnecting any drivers that don't contain an operating system yaziyor.
Mikael Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Zürich/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 1 Mayıs 2017 #2 Bios'ta boot olarak işletim sistemini kurduğunuz sürücüyü göstermeniz gerekiyor, sanırım onu görmediğinden dolayı boot da yapamıyor.
Bios'ta boot olarak işletim sistemini kurduğunuz sürücüyü göstermeniz gerekiyor, sanırım onu görmediğinden dolayı boot da yapamıyor.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 2 Mayıs 2017 #3 Boot ayarlamasında ilk sırada HDD olmalı. Yine düzelmezse bios ayarlarını defaulta al.