ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.224 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Haziran 2024 #1 RAM 12 GB Ekran kartı GTX 550 Ti Anakart MSİ MS 7721 İşlemci AMD A4-5300 Herkese selam biraz önce format attım ve gerekli sürücüleri yüklemek istiyorum bunlar hangileri? Şu an sadece ekran kartı sürücüsünü yükledim. Ekran kartı: GTX 550 Ti. İşlemci: AMD A4-5300 Anakart: MSI MS-7721 Windows 10.
Herkese selam biraz önce format attım ve gerekli sürücüleri yüklemek istiyorum bunlar hangileri? Şu an sadece ekran kartı sürücüsünü yükledim. Ekran kartı: GTX 550 Ti. İşlemci: AMD A4-5300 Anakart: MSI MS-7721 Windows 10.
Çözüm Pixel_less 22 Haziran 2024 Hocam Windows kendisi kurar. Aygıt yöneticisine girin soru işareti ile belirtilen aygıt yoksa sorun yok demektir. Kısa cevap bu.
Hocam Windows kendisi kurar. Aygıt yöneticisine girin soru işareti ile belirtilen aygıt yoksa sorun yok demektir. Kısa cevap bu.
KS KS ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.224 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Haziran 2024 #11 Pixel_less dedi: Hocam Windows kendisi kurar. Aygıt yöneticisine girin soru işareti ile belirtilen aygıt yoksa sorun yok demektir. Kısa cevap bu. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Artı 0 Eksi
Pixel_less dedi: Hocam Windows kendisi kurar. Aygıt yöneticisine girin soru işareti ile belirtilen aygıt yoksa sorun yok demektir. Kısa cevap bu. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.