Bedri0 Hectopat Katılım 17 Mart 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2017 #1 Merhaba. Ben dün Windows 10 format attım tüm driver'lar silindi ve şu an mouse ve klavyeyi kullanamıyorum. Bir çözüm yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2017
Merhaba. Ben dün Windows 10 format attım tüm driver'lar silindi ve şu an mouse ve klavyeyi kullanamıyorum. Bir çözüm yolu var mı?
ismet hakan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 1.001 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimarlık öğrencisi - Tasarımcı 17 Mart 2017 #2 Bedri0 dedi: Merhaba. Ben dün Windows 10 format attım tüm driver'lar silindi ve şu an mouse ve klavyeyi kullanamıyorum. Bir çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... What? Şimdi usb ile birşey önersem usb kullanamıyorsun, kafam karıştı. 1 tane usb girişi bile çalışmıyormu? Ona göre yardım etmeye çalışacağım.
Bedri0 dedi: Merhaba. Ben dün Windows 10 format attım tüm driver'lar silindi ve şu an mouse ve klavyeyi kullanamıyorum. Bir çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... What? Şimdi usb ile birşey önersem usb kullanamıyorsun, kafam karıştı. 1 tane usb girişi bile çalışmıyormu? Ona göre yardım etmeye çalışacağım.
Bedri0 Hectopat Katılım 17 Mart 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2017 #3 ismet hakan dedi: What? Şimdi usb ile birşey önersem usb kullanamıyorsun, kafam karıştı. 1 tane usb girişi bile çalışmıyormu? Ona göre yardım etmeye çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim format atarak düzelttim.
ismet hakan dedi: What? Şimdi usb ile birşey önersem usb kullanamıyorsun, kafam karıştı. 1 tane usb girişi bile çalışmıyormu? Ona göre yardım etmeye çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim format atarak düzelttim.