Razer60 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 942 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2018 #1 Arkadaşlar laptopa format attım fakat USB girişleri çalışmıyor. Bu yüzden driver yükleyemiyorum. Laptopta CD yeri de yok, nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar laptopa format attım fakat USB girişleri çalışmıyor. Bu yüzden driver yükleyemiyorum. Laptopta CD yeri de yok, nasıl çözebilirim?
UtkuAblakTR Hectopat Katılım 16 Nisan 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2018 #2 Ethernet bağla , sonrasında Driver Booster yükleyip Driverları kur. Ben bu şekilde hallettim. Artı 0 Eksi
VERBİDON Megapat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 416 Çözümler 2 Yer Hatay Erzin 28 Temmuz 2018 #3 Razer60 dedi: Arkadaşlar laptopa format attım fakat USB girişleri çalışmıyor. Bu yüzden driver yükleyemiyorum. Laptopta CD yeri de yok, nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... aynısı bende asus marka bir laptopta gelmişti ama onun cd yeri vardı ordan yüklemiştim tahminimce windows 7 yükledin UtkuAblakTR dedi: Ethernet bağla , sonrasında Driver Booster yükleyip Driverları kur. Ben bu şekilde hallettim. Genişletmek için tıkla... forumda iobit ürünleri önerilmiyor Artı 0 Eksi
Razer60 dedi: Arkadaşlar laptopa format attım fakat USB girişleri çalışmıyor. Bu yüzden driver yükleyemiyorum. Laptopta CD yeri de yok, nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... aynısı bende asus marka bir laptopta gelmişti ama onun cd yeri vardı ordan yüklemiştim tahminimce windows 7 yükledin UtkuAblakTR dedi: Ethernet bağla , sonrasında Driver Booster yükleyip Driverları kur. Ben bu şekilde hallettim. Genişletmek için tıkla... forumda iobit ürünleri önerilmiyor
War Bear Decapat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 128 Çözümler 1 28 Temmuz 2018 #4 VERBİDON dedi: aynısı bende asus marka bir laptopta gelmişti ama onun cd yeri vardı ordan yüklemiştim tahminimce windows 7 yükledin forumda iobit ürünleri önerilmiyor Genişletmek için tıkla... Driver booster kullanmış biriyim.Güncel driver indiriyor cidden. Artı 0 Eksi
VERBİDON dedi: aynısı bende asus marka bir laptopta gelmişti ama onun cd yeri vardı ordan yüklemiştim tahminimce windows 7 yükledin forumda iobit ürünleri önerilmiyor Genişletmek için tıkla... Driver booster kullanmış biriyim.Güncel driver indiriyor cidden.
KS KS Razer60 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 942 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2018 #5 Windows 10 yükledim usb çalışmadığı için Wifi driverini yüklüyemiyorum. Artı 0 Eksi