Format sonrası uygulamalar ve dosyalar kurtarılabilir mi?

Hocam tamamdır o zaman on Mali olanlari not alıp sifirliyorum PC'yi bir de sıfırlama sadece sistemi silip yuklemiyor muydu bir de uygulamalari appdata eskiler duruyordu.

Hocam tamamdır o zaman on Mali olanlari not alıp sifirliyorum PC'yi bir de sıfırlama sadece sistemi silip yuklemiyor muydu bir de uygulamalari appdata eskiler duruyordu.
Bildiğim sisteme attığın uygulama harici tüm dosyalarını saklar. Uygulama dosyalarını siler. Yani fotoğrafların şunlar bunlar saklanır. Üçüncü part uygulamalar ile sistem dosyaları silinir.

Sen yinede bütün dosyaları yedek al olası bi duruma karşı.

Tamamdır geri yükleme noktası olusurayim ne ölü ne olmazappdata ve program filesi kopyalayın şans dileyin hocam.

Elbette hocam eğer abim PC'yi alıp bu halde olduğunu görürse güzel bir 1V1 dönecek kayıt alirim.

Telefonun açık kalsın bir sıkıntı olursa yazarsın eğer bakmazsam bil ki internetim bitmiştir.

Elbette hocam eğer abim PC'yi alıp bu halde olduğunu görürse güzel bir 1V1 dönecek kayıt alirim.
Tüm sistem yedeği almak isterseniz. Acronis vb tarzı bir uygulama ile harici diske yedekleme yapabilirsiniz. (Diskin klonlanmış halini sıkıştırıp yedek alır)

Acronis ile yeniden geri yükleme yapabilirsiniz. (Tabi virüsler, bozuk sistem dosyaları vb olduğu gibi geri gelir)
Karar verirseniz öncelikle uygulama ile yedekleme işlemi nasıl yapılır iyice bi bakın netten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…