N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 19 Ağustos 2021 #11 Oyun low ayarlarda demi?
dgntechx Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 88 Çözümler 1 19 Ağustos 2021 #12 emirhanyigitsavcili dedi: Ekran kartlarımın sürücüleri en güncel olanlarmış. Ekran kartlarım Intel HD Graphics 4000 ve AMD Radeon HD 7600M series. Ekran kartlarım Intel HD Graphics 4000 ve AMD Radeon HD 7600M series. Genişletmek için tıkla... Eğer aygıt yöneticisine girip oradan güncellemeye çalıştıysan sürücülerin güncel demesi normal sitesinden bulman gerekiyor.
emirhanyigitsavcili dedi: Ekran kartlarımın sürücüleri en güncel olanlarmış. Ekran kartlarım Intel HD Graphics 4000 ve AMD Radeon HD 7600M series. Ekran kartlarım Intel HD Graphics 4000 ve AMD Radeon HD 7600M series. Genişletmek için tıkla... Eğer aygıt yöneticisine girip oradan güncellemeye çalıştıysan sürücülerin güncel demesi normal sitesinden bulman gerekiyor.
emirhanyigitsavcili Decapat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #13 ntrs87 dedi: Oyun low ayarlarda demi? Genişletmek için tıkla... evt dgntechx dedi: Eğer aygıt yöneticisine girip oradan güncellemeye çalıştıysan sürücülerin güncel demesi normal sitesinden bulman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim olmazsa umudumu kesicem başka oyunlara yöneleceğim.
ntrs87 dedi: Oyun low ayarlarda demi? Genişletmek için tıkla... evt dgntechx dedi: Eğer aygıt yöneticisine girip oradan güncellemeye çalıştıysan sürücülerin güncel demesi normal sitesinden bulman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim olmazsa umudumu kesicem başka oyunlara yöneleceğim.
A Ahmet3926 Hectopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #14 emirhanyigitsavcili dedi: Ekran kartlarımın sürücüleri en güncel olanlarmış. Ekran kartlarım Intel HD Graphics 4000 ve AMD Radeon HD 7600M series. Ekran kartlarım Intel HD Graphics 4000 ve AMD Radeon HD 7600M series. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum çözmüş müsündür ama internetten idrlabs leshcat v15.6 sürümünü driver olarak kurarsan çözülüyor aynı sorunu yaşadım.
emirhanyigitsavcili dedi: Ekran kartlarımın sürücüleri en güncel olanlarmış. Ekran kartlarım Intel HD Graphics 4000 ve AMD Radeon HD 7600M series. Ekran kartlarım Intel HD Graphics 4000 ve AMD Radeon HD 7600M series. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum çözmüş müsündür ama internetten idrlabs leshcat v15.6 sürümünü driver olarak kurarsan çözülüyor aynı sorunu yaşadım.