Bilgisayarıma format attım ama attıktan sonra önemli birkaç belgeyi ve fotoğrafı flasıma aktarmadığımı fark ettim. Nasıl geri getirebilirm belgeleri? Ücretsiz bir tool var mı? Geri getirebilecek.
Bilgisayarıma format attım ama attıktan sonra önemli birkaç belgeyi ve fotoğrafı flasıma aktarmadığımı fark ettim. Nasıl geri getirebilirm belgeleri? Ücretsiz bir tool var mı? Geri getirebilecek.
As an all-in-one free partition manager and disk manager software, MiniTool Partition Wizard Free helps manage disk space safely on Windows 11/10/8/7.
www.partitionwizard.com
Yukarıdaki program ile şansınızı deneyin.
Veri kurtarma yazılımları arasında en iyilerden biri.
Ücresiz olarak sanırım 2gb veri kurtarılabiliyor.
Üst kısımdan data recovery seçeceksiniz.
Ek: Ücretsiz pek çok program var. Yukarıdaki program kadar iyi değiller.
[Verified by Chris Bruner - April 2025] Get Coolmuster Data Recovery giveaway license key for free. Or 50% discount code: regular price $69.95, discounted price $34.97. Copy and use code COO***PDEAL on WinningPC during checkout to save money