Format sonrası virüs kalmış mıdır?

Lorces

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç gün once virüs yedim. E-postalarimdan 1 tanesini calmış adam, ve onda da Valorant hesabım vardı. Bana dataların duruyor falan dedi bir şey yapabilir mi? Bilgisayara format attim scan atip temizledim şu ana kadar sadece Valorant hesabim calindi ama discordada girmiş. SS attı bana fakat authorize ekledim. Korkuyorum hala bir şey yapabilir mi? Telefon numaram olmasına rağmen değiştirmiş Gmail'in telefon numarasını.

Artı olarak gmaillerimin ve oyun hesaplarımın şifresini değiştim. Data dediği ismim ve soy ismim mi acaba? Ve bana oturduğum yeri ve ana baba adımı da attı şikayet edebilir miyim?

Son düzenleme:
Birkaç gün once virüs yedim. E-postalarimdan 1 tanesini calmış adam, ve onda da Valorant hesabım vardı. Bana dataların duruyor falan dedi bir şey yapabilir mi? Bilgisayara format attim scan atip temizledim şu ana kadar sadece Valorant hesabim calindi ama discordada girmiş. SS attı bana fakat authorize ekledim. Korkuyorum hala bir şey yapabilir mi? Telefon numaram olmasına rağmen değiştirmiş Gmail'in telefon numarasını.

Artı olarak gmaillerimin ve oyun hesaplarımın şifresini değiştim. Data dediği ismim ve soy ismim mi acaba? Ve bana oturduğum yeri ve ana baba adımı da attı şikayet edebilir miyim?

Şikayet edebilirsin. Kalmamıştır virüs. İstersen içinizin rahat etmesi adına Malwarebytes ile tam tarama yapabilirsin.

Kalmamıştır hocam, hesaplarınıza 2 faktorlu dogrulama ekleyin.

Hocam hepsinde vardı aslinda telefon numarali e postami nasıl aldi aklim ermiyor adamin ismini soy ismini biliyorum sikayet edebilir miyim acaba?

Şikayet edebilirsin. Kalmamıştır virüs. İstersen içinizin rahat etmesi adına Malwarebytes ile tam tarama yapabilirsin.
Tamamdır teşekkür ederim :)

Virüs kalmadığı kesin de o dataların başkaları tarafından kullanılması ayrı konu.
PC deki tehlike gitti, dışarıdaki değil.
Şikayet edebilirsiniz ve edin.

Virüs kalmadığı kesin de o dataların başkaları tarafından kullanılması ayrı konu.
PC'deki tehlike gitti, dışarıdaki değil.
Şikayet edebilirsiniz ve edin.

Valorant hesabımı satacağını söylüyör fakat ilk maili bir arkadaşımda geri alınca bir şey yapar diye korkmuştum.

Valorant hesabımı satacağını söylüyör fakat ilk maili bir arkadaşımda geri alınca bir şey yapar diye korkmuştum.
Çoğu hesabımın şifresini değistim hala datalarımla bir şey yapılabilir mi?

Temiz format yaptıysan bilgisayarı yeni almışta yeni açıp kurmuş gibi olursun. O yüzden virüs olması mümkün değil.

Sadece dosyalari tüm dosyalari sildim Shift + yeniden başlatmadan.

1-temiz format yaptıysan.
2-önceden kllandığın USB'yi format sonrası direkt takmadıysan.
3-virüs Google Drive gibi bir Cloud depolama hizmetine ulaşmadıysa (Cloud hizmetlerinin anti virüsü vardır çok düşük bir ihtimal)
4-akfit kullandığın hesaplarının şifresini değiştiysen
5-her sitede farklı şifre kullanıyorsan.

Sittinsene bir şey olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı