Format Sonrası W10 Key hala geçerli olur mu?

korayy1903

Hectopat
Yer
Alanya
Daha fazla  
Arkadaşlar epttavm'den 10 TL'ye Windows 10 Pro Key almıstım. Şimdi format atmak istiyorum formattan sonra bu Key'i kullanabilir miyim, yoksa tekrar mı almam gerekecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Format esnasında sizden key isteyecek o kısmı ürün anahtarım yok diyerek devam ederseniz kurulum bittiğinde otomatik olarak etkinleştirilmiş olacak.

Bunun yanı sıra elinizdeki keyi kurulum esnasında girerek de etkinleştirebilirsiniz.

Format esnasında sizden key isteyecek o kısmı ürün anahtarım yok diyerek devam ederseniz kurulum bittiğinde otomatik olarak etkinleştirilmiş olacak.

Bunun yanı sıra elinizdeki keyi kurulum esnasında girerek de etkinleştirebilirsiniz.
Hocam bir şey daha soracağım şuan elimde 32GB USB bellek var içinde 9 GB'lik dosyalar var içindekileri silemiyorum malesef arkadaşın usb'si içinde dosya varken atabilir miyim format?

@korayy1903 Arkadaşın dosyalarını önce bilgisayarına at. Sonrasında USB Windows dosyalarını yazdır.
İşlem bittikten sonra dosyaları farklı bir klasör halinde USB içine at.

Arkadaşlar, epttavm'de anahtarlar farklı fiyatlara satılıyor, en ucuz olanlarına güvenilir mi sizce ?

Hangisinden almalıyım ? Bir de bu anahtarlar bir kişi için mi yoksa birden çok kişi aynı anahtarı mı kullanıyor ?

Arkadaşlar aynı kodu tekrar girdim ve aktif oldu sıkıntı yok rahatlıkla alabilirsiniz sonucta 700-800 TL vermek istemez kimse orijinal keye :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı