Arkadaşlar epttavm'den 10 TL'ye Windows 10 Pro Key almıstım. Şimdi format atmak istiyorum formattan sonra bu Key'i kullanabilir miyim, yoksa tekrar mı almam gerekecek?
Hocam bir şey daha soracağım şuan elimde 32GB USB bellek var içinde 9 GB'lik dosyalar var içindekileri silemiyorum malesef arkadaşın usb'si içinde dosya varken atabilir miyim format?
Hocam bir şey daha soracağım şuan elimde 32GB USB bellek var içinde 9 GB'lik dosyalar var içindekileri silemiyorum malesef arkadaşın usb'si içinde dosya varken atabilir miyim format?
@korayy1903 Arkadaşın dosyalarını önce bilgisayarına at. Sonrasında USB Windows dosyalarını yazdır.
İşlem bittikten sonra dosyaları farklı bir klasör halinde USB içine at.
Türkiye’nin en güvenilir e-ticaret sitesi, milyonlarca ürün PTT güvencesi, ücretsiz kargo ve kapıda ödeme seçeneği ile kolay alışveriş! Cep telefonları, anne bebek, kitap, küçük ev aletleri ve elektronik kategorilerinde en ucuz fiyatlar burada!
www.epttavm.com
Hangisinden almalıyım ? Bir de bu anahtarlar bir kişi için mi yoksa birden çok kişi aynı anahtarı mı kullanıyor ?