Tyeke
Hectopat
Daha fazla
Geçtiğimiz hafta windows 7 olan bilgisayarımı satacağımdan format atmak istedim. Tekrardan windows kurulumuna geçtim Diski biçimlendirdim temiz bir kurulum yaptığımı düşündüm. Kurulum bittikten sonra sorunsuz bir şekilde Wifi'ya bağlanabiliyordum. Driverlarımı yükledim tüm güncelleştirmeleri yaptım. Fakat iki gün sonra bilgisayar Wifi aygıtını görmemeye başladı. Bir gün var bir gün yok. Birçok video izledim birçok araştırma yaptım ne denediysem olmadı.
En son birinin tavsiyesiyle windows 8.1 kurdum. Fakat sorun aynı şekilde devam ediyor. Driverı kuruyorum bazen aygıt yöneticisinde (Kod 10: Bu aygıt başlatılamadı) bazende (Kod 45: bu aygıt bilgisayara bağlı değil) kodları karıştırmış olabilirim kusura bakmayın lütfen. Son çare laptopu söktüm. Wireless kartına ulaştım ( Recep beyin videosundan gördüğüm kadarıyla
)
Bağlı değil hatası verdiği için söktüm kartı tekrar yerleştirdim. Ama hata düzelmedi. Kayıt defteri hatalarınıda giderdim bu arada. Hizmetlerden kablosuz ayarlarınada baktım sorun yoktu. BIOS'u da kontrol ettim. Yardım edebilirseniz çok sevinirim. Umarım sorun Wireless kartı değildir.
Bilgisayar ve Donanım bilgileri:
Casper H90MB Minibook 10" Windows 8.1
Intel Atom Islemci 1.67 GHz
2GB RAM
Wireless kartı: Intel Centrino Wireless N-1000
En son birinin tavsiyesiyle windows 8.1 kurdum. Fakat sorun aynı şekilde devam ediyor. Driverı kuruyorum bazen aygıt yöneticisinde (Kod 10: Bu aygıt başlatılamadı) bazende (Kod 45: bu aygıt bilgisayara bağlı değil) kodları karıştırmış olabilirim kusura bakmayın lütfen. Son çare laptopu söktüm. Wireless kartına ulaştım ( Recep beyin videosundan gördüğüm kadarıyla
Bağlı değil hatası verdiği için söktüm kartı tekrar yerleştirdim. Ama hata düzelmedi. Kayıt defteri hatalarınıda giderdim bu arada. Hizmetlerden kablosuz ayarlarınada baktım sorun yoktu. BIOS'u da kontrol ettim. Yardım edebilirseniz çok sevinirim. Umarım sorun Wireless kartı değildir.
Bilgisayar ve Donanım bilgileri:
Casper H90MB Minibook 10" Windows 8.1
Intel Atom Islemci 1.67 GHz
2GB RAM
Wireless kartı: Intel Centrino Wireless N-1000
Son düzenleyen: Moderatör: