Format sonrası Wi-Fi aygıtı gözükmüyor

Tyeke

Hectopat
Daha fazla  
Geçtiğimiz hafta windows 7 olan bilgisayarımı satacağımdan format atmak istedim. Tekrardan windows kurulumuna geçtim Diski biçimlendirdim temiz bir kurulum yaptığımı düşündüm. Kurulum bittikten sonra sorunsuz bir şekilde Wifi'ya bağlanabiliyordum. Driverlarımı yükledim tüm güncelleştirmeleri yaptım. Fakat iki gün sonra bilgisayar Wifi aygıtını görmemeye başladı. Bir gün var bir gün yok. Birçok video izledim birçok araştırma yaptım ne denediysem olmadı.

En son birinin tavsiyesiyle windows 8.1 kurdum. Fakat sorun aynı şekilde devam ediyor. Driverı kuruyorum bazen aygıt yöneticisinde (Kod 10: Bu aygıt başlatılamadı) bazende (Kod 45: bu aygıt bilgisayara bağlı değil) kodları karıştırmış olabilirim kusura bakmayın lütfen. Son çare laptopu söktüm. Wireless kartına ulaştım ( Recep beyin videosundan gördüğüm kadarıyla :) )

Bağlı değil hatası verdiği için söktüm kartı tekrar yerleştirdim. Ama hata düzelmedi. Kayıt defteri hatalarınıda giderdim bu arada. Hizmetlerden kablosuz ayarlarınada baktım sorun yoktu. BIOS'u da kontrol ettim. Yardım edebilirseniz çok sevinirim. Umarım sorun Wireless kartı değildir.

Bilgisayar ve Donanım bilgileri:

Casper H90MB Minibook 10" Windows 8.1
Intel Atom Islemci 1.67 GHz
2GB RAM
Wireless kartı: Intel Centrino Wireless N-1000

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim uğraşma anlaşılan sıkıntı büyük. BİOS'la Windows arasında yanılmıyorsam. Onun yerine 20 liraya daha fazla kapsama alanı sunan adaptörler'den alabilirsin. İşini daha fazla göreceğinin düşünüyorum.

Usb olmalı Windows 10 ile uyumlu olsun ileriye dönük olamlı.
Sorun çözüldü. Aygıt çakışmasından kaynaklanıyormuş. Bunun sebebide Driver Boosterdan sürücü güncellemem. Forumda yeniyim. Forumu komple taradım ve sürücüleri elle yüklemem gerektiğini öğrendim iobit uygulamalarının hepsinide kaldırdım :) teşekkür ederim yardımlarınız için.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı