Format sonrası Wi-Fi gözükmüyor

Bioxin

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Arkadaşımın bilgisayarını şifresini unuttuğu için USB ile format attım ilk olarak Windows 11'i kurdum PC açıldı fakat internet kısmında sadece Ethernet vardı sonrasında Windows 10'u kurdum, aynı sekilde onda da Wi-Fi yoktu. Sonrasında telefondan driverları indirip PC'ye attım hepsini teker teker kurup PC'yi her yeniden başlattığımda bir fark olmadı (Bluetooth driverı kurmama ragmen yeniden başlattığımda Bluetooth hala yoktu)bu sorunu nasıl çözebilirim?

Telefonu USB ile bilgisayara bağlayıp telefonun internetini paylaş sonra Windows Update yapmayı dene.

Hocam Wi-Fi olmadığı için bağlayamıyorum telefonun internetini. Sadece Ethernet var.

Hocam Wi-Fi olmadığı için bağlayamıyorum telefonun internetini. Sadece Ethernet var.

Wi-Fi'ya gerek yok. Dediğim şekilde yaparsan telefonun internetini bilgisayara bağlayabilirsin.

Hocam BIOS'ta Wi-Fi/Bluetooth kapalı olabilir, emin olmak için BIOS'a girip “wireless” ayarlarını kontrol et ve açık olduğunu kontrol et.
Hala çalışmıyorsa Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcıları ve Bluetooth kısmına sağ tıklayıp donanım değişikliklerini tara yap. Sürücüyü güncelleştir deyip. İnf dosyasını manuel seç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…