A Aliw Femtopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 3 6 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar komşumun bilgiseyarına format attım. Windows 10 yükledim Word programlarını yüklemek için internete girdim ve sağ alt taraftaki Wi-Fi işareti kapalı ve açılmıyor, ne yapmalıyım? Bilgisayarın adı Sony Vaio.
Arkadaşlar komşumun bilgiseyarına format attım. Windows 10 yükledim Word programlarını yüklemek için internete girdim ve sağ alt taraftaki Wi-Fi işareti kapalı ve açılmıyor, ne yapmalıyım? Bilgisayarın adı Sony Vaio.
Red Kit Kilopat Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 652 Çözümler 1 6 Eylül 2020 #2 Wi - Fi sürücüsünü bulup yüklemelisin. Marka ve model aratıp sürücülere bak. Daha sonra yüklediğinde çalışacaktır.
Wi - Fi sürücüsünü bulup yüklemelisin. Marka ve model aratıp sürücülere bak. Daha sonra yüklediğinde çalışacaktır.
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 6 Eylül 2020 #3 Wi-Fi sürücülerini yüklerseniz çözülecektir büyük ihtimalle.
A Aliw Femtopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 3 8 Eylül 2020 #4 Agent Phil Coulson dedi: Wi-Fi sürücülerini yüklerseniz çözülecektir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Red Kit dedi: Wi - Fi sürücüsünü bulup yüklemelisin. Marka ve model aratıp sürücülere bak. Daha sonra yüklediğinde çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
Agent Phil Coulson dedi: Wi-Fi sürücülerini yüklerseniz çözülecektir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Red Kit dedi: Wi - Fi sürücüsünü bulup yüklemelisin. Marka ve model aratıp sürücülere bak. Daha sonra yüklediğinde çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... teşekkürler