S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.555 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 4 Nisan 2023 #11 Kanka, telefona indir sonra şarj kablosuyla PC'ye tak. Sonra izin isteyecek izin ver telefonun dosyalarını görebilirsin ordan sonra da masaüstüne at. cembappe1010 dedi: driver'i telefona yukledim ancak bilgisayardan baktıgımda sadece resimler gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atabilir misiniz?
Kanka, telefona indir sonra şarj kablosuyla PC'ye tak. Sonra izin isteyecek izin ver telefonun dosyalarını görebilirsin ordan sonra da masaüstüne at. cembappe1010 dedi: driver'i telefona yukledim ancak bilgisayardan baktıgımda sadece resimler gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atabilir misiniz?
Ulz Femtopat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 216 Çözümler 1 4 Nisan 2023 #12 iPhone ile olur PC kasanızın arka tarafına USB girişine şarj soketini takın ardından bilgisayarda soru falan gelir resimler ve dosya seçersiniz driveri indiri verirsin.
iPhone ile olur PC kasanızın arka tarafına USB girişine şarj soketini takın ardından bilgisayarda soru falan gelir resimler ve dosya seçersiniz driveri indiri verirsin.
cembappe1010 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #13 sanırım buradan fotograf gönderemiyorum ama sadece DCIM klasoru var icinde de fotograf dosyalar vs yok. sürücü telefonda dosyalarda ama pcde çıkmıyor
sanırım buradan fotograf gönderemiyorum ama sadece DCIM klasoru var icinde de fotograf dosyalar vs yok. sürücü telefonda dosyalarda ama pcde çıkmıyor
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.137 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 4 Nisan 2023 #14 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
cembappe1010 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #15 hocam telefondan exe dosyası aktarabilsem direkt wifi sürücüsü aktarırım zaten. sadece fotografları gorebiliyorum pcde Dosya Ekleri 96FD6B9D-246B-48DA-9A0B-12BF51074A00.jpeg 77 KB · Görüntüleme: 32
hocam telefondan exe dosyası aktarabilsem direkt wifi sürücüsü aktarırım zaten. sadece fotografları gorebiliyorum pcde
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.137 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 5 Nisan 2023 #16 cembappe1010 dedi: Hocam telefondan exe dosyası aktarabilsem direkt Wi-Fi sürücüsü aktarırım zaten. Sadece fotografları gorebiliyorum PC'de Genişletmek için tıkla... Hocam videoda anlatılmış. iTunes ile bağlanın. Telefondaki interneti PC'de kullanın.
cembappe1010 dedi: Hocam telefondan exe dosyası aktarabilsem direkt Wi-Fi sürücüsü aktarırım zaten. Sadece fotografları gorebiliyorum PC'de Genişletmek için tıkla... Hocam videoda anlatılmış. iTunes ile bağlanın. Telefondaki interneti PC'de kullanın.
cembappe1010 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #17 turko35408 dedi: Hocam videoda anlatılmış. iTunes ile bağlanın. Telefondaki interneti PC'de kullanın. Genişletmek için tıkla... hocam benim sıkıntım telefona yukledigim seyi bilgisayara aktarmak zaten. biliyorsanız bana soyler misiniz nasıl aktaracagimi?
turko35408 dedi: Hocam videoda anlatılmış. iTunes ile bağlanın. Telefondaki interneti PC'de kullanın. Genişletmek için tıkla... hocam benim sıkıntım telefona yukledigim seyi bilgisayara aktarmak zaten. biliyorsanız bana soyler misiniz nasıl aktaracagimi?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.137 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 5 Nisan 2023 #18 iPhone’u ve bilgisayarınızı bir kabloyla bağlama iPhone’u şarj etmek, içerikleri eşzamanlamak ve daha fazlası için iPhone’u Mac’e ya da Windows aygıtına bir kabloyla doğrudan bağlayın. support.apple.com iPhone veya iPad'inizde dosyaları bulma - Apple Destek (TR) Dosyalar uygulamasıyla dosyalarınızı nasıl bulacağınızı ve düzenleyeceğinizi öğrenin. support.apple.com En azından sürücüyü indirip kurmak için kısa süreliğine telefondaki interneti PC'ye aktarın. Bu video daha açıklayıcı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 5 Nisan 2023
iPhone’u ve bilgisayarınızı bir kabloyla bağlama iPhone’u şarj etmek, içerikleri eşzamanlamak ve daha fazlası için iPhone’u Mac’e ya da Windows aygıtına bir kabloyla doğrudan bağlayın. support.apple.com iPhone veya iPad'inizde dosyaları bulma - Apple Destek (TR) Dosyalar uygulamasıyla dosyalarınızı nasıl bulacağınızı ve düzenleyeceğinizi öğrenin. support.apple.com En azından sürücüyü indirip kurmak için kısa süreliğine telefondaki interneti PC'ye aktarın. Bu video daha açıklayıcı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et