Baltacı Mehmed Decapat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #1 Linux Mint yüklüydü bilgisayara ve Windows 10'a geri çevirmem gerekti. Format sonrası tüm güncellemeler vs. yaptım ancak Wi-Fi ve laptop kamerasını kullanamıyorum. Halbuki Linux Mint'te bile bu ikili düzgün çalışıyordu. Sorun ne olabilir?
Linux Mint yüklüydü bilgisayara ve Windows 10'a geri çevirmem gerekti. Format sonrası tüm güncellemeler vs. yaptım ancak Wi-Fi ve laptop kamerasını kullanamıyorum. Halbuki Linux Mint'te bile bu ikili düzgün çalışıyordu. Sorun ne olabilir?
Yusuf koca Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 1.386 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #2 Wi-Fi ve kamera sürücülerine bir daha bakın derim.
Y Yiğitalp3xx Centipat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 216 16 Mayıs 2020 #3 Driver'den kaynaklı bir sorun olabilir Windows Update yapın bir.
Baltacı Mehmed Decapat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #4 Yusuf koca dedi: Wi-Fi ve kamera sürücülerine bir daha bakın derim. Genişletmek için tıkla... Tüm sürücüler güncel ve değişen bir şey yok. Yiğitalp3xx dedi: Driver'den kaynaklı bir sorun olabilir Windows Update yapın bir. Genişletmek için tıkla... Windows Update yaptım ve değişen bir şey yok.
Yusuf koca dedi: Wi-Fi ve kamera sürücülerine bir daha bakın derim. Genişletmek için tıkla... Tüm sürücüler güncel ve değişen bir şey yok. Yiğitalp3xx dedi: Driver'den kaynaklı bir sorun olabilir Windows Update yapın bir. Genişletmek için tıkla... Windows Update yaptım ve değişen bir şey yok.