Format sonrası Windows 11 kurtarma modu açılıyor

tr3ty

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım Windows 11. bilgisayara virüs bulaşmıştı bende formatlamak istedim. USB hazırlandı falan sonra PC yeniden başlattım BIOS girdim ve kurmak icin USB secmek istedim ama USB'den 2 tane vardı birisi UEFI ile baslıyordu. UEFI olmayanı seçince yüklenmedi bende UEFI olanı sectim ve oldu. Sonrasında disklerin BitLocker ile şifreli olduğunu gördüm ve şifreyi kaldırıp yeniden kurulum ekranına geldim. Burada tüm disklerimi biçimlendirip SSD'ye Windows 11 kurdum. Sonra her şey yolunda falan PC kapatıp açtım ve Windows boot edilirken yükleniyor logosu dönmeye başladı ve dondu bir süre yeniden başlattıktan sonra kurtarma moduna geldi ve hangi işletim sistemini seçmek istiyorsunuz diye bir ekran geldi ve iki tane Windows 11 (5 biriminde) yazıyordu ben hangisini seçersem seçeyim hep aynı şeyler oluyor. Sonra USB ile yeniden formatlamayı düşündüm ve USB'yi boot menuden secince yeni kurduğum Windows'a geri attı.
Şu an ne yapmalıyım bilmiyorum.
Yeniden baslatınca bunlar olmuyor. Herhalde aynı Windows'u boot ediyor ve sıkıntı olmuyor.

Sadece boot menüden USB seçince açılıyor Windows 11.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…