Format sonrası Windows 11 sistem aralıklarla mavi ekran verip reset atıyor

Yunussemre55

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, iyi akşamlar. Daha bugün format atıp Windows 11 Pro'ya geçtim. SSD'mi de yeni değiştim ama sürekli restart ya da kurtarma hatası alıyorum. Ne yapabilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Güncelleme: arkadaşlar laptop sadece taracıda felan gezerken yani boştayken retart atıyor. Oyuna girdim menüde bekletiyorum 25 dk' dır şuanlık sıkıntı yok. Ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Minidump dosyası var mı?

Tüm sürücüleri kurdunuz mu düzgünce? Sorun devam ederse tekrardan kurulum yapın, zaten yeni kurmuşsunuz. Farklı bir ISO ile deneyin.

Hocam kurulumu ben yapmamıştım. Ssd değişimi yapan bilgisayarcı yaptı. Hala boştayken yapıyor ne yapıcam?

Bende yanındaydım ama ve güvenilir biri kendisi.

hocam ben anlamadım da rica etsem bakar mısınız?

Hocam birisi hata birisi uyarı olmak üzere belirli aralıklarla gelmişler. Ben çok anlamam rica etsem yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_20250923_230208.jpg
    180 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_20250923_230152.jpg
    190,3 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
Dosya herkese açık değil Hocam. Dediğim gibi tekrardan kurulum yapın. Tekrardan tekrar ederse eski disk ile deneyin, değişim yapıldığını söylemiştiniz. Belki yeni diskte bir şey vardır.

Hocam rahatsız ediyorum şimdi bir baksanız.

Hocam az önce güvenli modda başlattım ve tekrar attı restart. Sorunun donanımsal olduğundan şüpheleniyorum artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam nasıl edicem yardımcı olur musunuz? Anlatıldığı gibi yapıyorum ama olmamış.

buyrun hocam.

ben indirince rar klasörü iniyor hocam indirmeyi deneyin sizde.

@claus hocam bakabildiniz mi? Rahatsız ediyorum sizi de kusura bakmayın ama çözüm yolum kalmadı benim.

Son düzenleme:
Hocam minidump klasörü boş mu? Boşsa içeriği de o yüzden boştur. Boş değilse direkt dump dosyasını yükleyin.

Hocam sorunu çözdüm yüksek ihtimalle. Destekleriniz için çok teşekkürler.
Sorun maksimum performansta kullanmamammış. Sistem ekran kartı işlemci güç modlarının hepsini maksimuma aldım. Daha sonra oyun indirme açtım. Video açtım. Açık bıraktım. Yaklaşık 2 saat oldu hala restart atmadı. Biliyorum tuhaf gelecek ama durum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…