4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 14 Mayıs 2021 #1 Öncelikle selam, bilgisayarıma dün akşam format attım, format attıktan sonra Windows Defender'da "hizmet durduruldu yeniden başlatın" gibi bir şey demeye başladı, hizmeti tekrar başlat dediğimde hiçbir şey olmuyor. Bunu nasıl çözebilirim? Education'dan Pro'ya çevirdim.
Öncelikle selam, bilgisayarıma dün akşam format attım, format attıktan sonra Windows Defender'da "hizmet durduruldu yeniden başlatın" gibi bir şey demeye başladı, hizmeti tekrar başlat dediğimde hiçbir şey olmuyor. Bunu nasıl çözebilirim? Education'dan Pro'ya çevirdim.
Çözüm Prime777 14 Mayıs 2021 Eksik veya bozuk sistem dosyalarıyla ilgili sorunları gidermek üzere Sistem Dosyası Denetleyicisi aracını kullanma - Microsoft Desteği Windows'ta eksik veya bozuk sistem dosyalarını gidermek için Sistem Dosyası Denetleyicisi aracının nasıl kullanılacağını açıklar. support.microsoft.com
Eksik veya bozuk sistem dosyalarıyla ilgili sorunları gidermek üzere Sistem Dosyası Denetleyicisi aracını kullanma - Microsoft Desteği Windows'ta eksik veya bozuk sistem dosyalarını gidermek için Sistem Dosyası Denetleyicisi aracının nasıl kullanılacağını açıklar. support.microsoft.com
KS KS 4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 14 Mayıs 2021 #11 Prime777 dedi: Hangimizin mesajı ile çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Senin attığın makaledeki kodları komut ekranına yazdım daha sonra yeniden başlattım sorun düzeldi. Artı 0 Eksi
Prime777 dedi: Hangimizin mesajı ile çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Senin attığın makaledeki kodları komut ekranına yazdım daha sonra yeniden başlattım sorun düzeldi.