Format sonrası Windows nasıl etkinleştirilir?

Ekitai

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler herkese, Windows 11 bilgisayarıma format atmak istiyorum ancak e-posta şifrem elimde yok sadece şu anki Windows'un ürün anahtarı var elimde. Format sonrası sadece ürün anahtarı yeterli olur mu yoksa e-posta da gerekli mi?

Ürün anahtarı tek bir bilgisayar içindir. Bazen format sonrası ürün anahtarı yok olabiliyor. Tabii yok olmayada biliyor. Şahsen bende yok olmamıştı. Ürün anahtarını girdiğimde olmuştu. E-posta ya gerek yok. Burada önemli nokta bilgisayarı sıfırladın mı, format mı attın? Bazı kullanıcılar sıfırlama ya da format sanıyorlar.

Format atsada kullanabilir.

Windowsun içinden "Bu bilgisyarı sıfırla" kısmından yada direkt format da atabilirim. Büyük ihtimal sıfırlıcam.

Windowsun içinden "Bu bilgisyarı sıfırla" kısmından yada direkt format da atabilirim. Büyük ihtimal sıfırlıcam.
Sıfırla seçeneğini asla kullanmayın çok zararlı bir yöntem eskisinden daha kötü olur USB ile format atın.

Sıfırla seçeneğini asla kullanmayın çok zararlı bir yöntem eskisinden daha kötü olur USB ile format atın.

Neden zararlı bir yöntem.

Sadece tüm uygulamalar ve dosyaların silinmesini ve sıfırdan kurulumunu yapmak istiyorum.

Neden zararlı bir yöntem.

Sadece tüm uygulamalar ve dosyaların silinmesini ve sıfırdan kurulumunu yapmak istiyorum.

İşte sıfırdan kurulum olmuyor bu Windows'u bozan bir yöntem USB ile yaparsan sağlıklı ve dosyalar silinmiş olur.

İşte sıfırdan kurulum olmuyor bu Windows'u bozan bir yöntem USB ile yaparsan sağlıklı ve dosyalar silinmiş olur
Anladım. Elimde bir tane USB bellek var ne durumda bilmiyorum. O zaman onunla format atayım.
Bu arada elimdeki key'i cmd den aldım. Bir sorun yaratır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…