İyi günler hocalarım geçenlerde elime Windows bir tablet geçti. Onda oliver book A1 Windows 11'e gelmişti ve bayağı kasıyordu Windows 10 denedim onda da kasma devam etti. Bende tiny10 denen modlu bir Windows'a geçtim. Driverlarını falan yükledim tablet sorunsuz çalışıyor lakin ekran dokunmatiği gitti ve ne yaptıysam geri getiremedim. Ne önerirsiniz? Yardımlarınızı bekliyorum. Aşağıya OEM'li olabilecek ekran görüntülerini koydum bir de unutmadan dokunmatiği getirmeye çalışırken insan arabirim aygıtlarından coga extended touch device diye bir aygıtı sildim ama geri gelmedi. Modlu Windows kullandığım için olabilir mi?
Update'leri kontrol et, isteğe bağlı Update'leri kontrol et. Dokunmatik kontrolcünün sürücüsünü ünternetten kendin ayrıca indirmeyi dene. Tam marka model atarsan bulup atayım.
Update'leri kontrol et, isteğe bağlı Update'leri kontrol et. Dokunmatik kontrolcünün sürücüsünü ünternetten kendin ayrıca indirmeyi dene. Tam marka model atarsan bulup atayım.