Çözüldü Format sonrası Windows Update güncellemeleri yüklenirken sistem kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

VEQN

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı
Rx6700
Anakart
Gigabyte B450M K
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
Merhaba bugün bilgisayarıma format attım ardından Windows Update'te güncellemeleri yapmaya başladım, daha sonra güncellemeler yüklenirken bilgisayarda kasmalar başladı ve bilgisayar kendisini yeniden başlatmaya başladı. bilgisayar açılırken Gigabyte logosu geliyor altta daire dönmeye başlıyor ama o dönen daire bile kasarak dönüyor ve sonra tekrardan yeniden başlatıyor kendisini.
3 kere falan sıfır format attım, sorun hep devam ediyor.

Çözüm

İlk olarak kısıtlama yediğim için yeni cevap verebiliyorum hocam.
Hocam sorun kasması değildi bilgisayar kasmaya başladığında kendi kendine kapanıp yeniden başlatıyordu ve açılırken Gigabyte logosu geldiğinde kendisini tekrar yeniden başlatıp devamlı tekrarlıyordu bunu yani bilgisayar açılmıyordu. Kısıtlamam varken bu sorunu uğraşa uğraşa çözdüm nasıl çözdüğüm konusuna gelirsek de bilgisayardaki çıkartabildiğim genel parçaları çıkartıp yeniden taktığımda bilgisayarın açıldığını gördüm şu anda sorunsuz Update'ten güncellemeler yapıp kullanım sağlayabiliyorum.
Hocam güncellemeler yüklenirken sistemin kasması normaldir. Hele ki bu sürücü ekran kartı sürücüsüyse. Güncellemelerin bitmesini bekleyin, bittikten 10 dakika sonra eğer kasmaya devam ediyorsa sorun vardır. Ama bir şey olduğunu sanmıyorum.

İlk olarak kısıtlama yediğim için yeni cevap verebiliyorum hocam.
Hocam sorun kasması değildi bilgisayar kasmaya başladığında kendi kendine kapanıp yeniden başlatıyordu ve açılırken Gigabyte logosu geldiğinde kendisini tekrar yeniden başlatıp devamlı tekrarlıyordu bunu yani bilgisayar açılmıyordu. Kısıtlamam varken bu sorunu uğraşa uğraşa çözdüm nasıl çözdüğüm konusuna gelirsek de bilgisayardaki çıkartabildiğim genel parçaları çıkartıp yeniden taktığımda bilgisayarın açıldığını gördüm şu anda sorunsuz Update'ten güncellemeler yapıp kullanım sağlayabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anladım hocam, sorununun çözüldüğüne sevindim. İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…