Galiba yanlış anlaşıldım. Benim 2-3 yıl önce satın almış olduğum lisansım vardı. Daha yeni format atınca haliyle bütün programlar da gitti. Yeniden kurdum ve etkinleştirmek istiyorum. Fakat nasıl yapacağımı bulamadım.
Arkadaşlar konu sahibi diyor WinRAR'lı dosya açınca uyarı geliyor diyor. Bunun da birçok çözümü var da faydası yok yine aynı uyarıyı verecek bir süre sonra.
Galiba yanlış anlaşıldım. Benim 2-3 yıl önce satın almış olduğum lisansım vardı. Daha yeni format atınca haliyle bütün programlar da gitti. Yeniden kurdum ve etkinleştirmek istiyorum. Fakat nasıl yapacağımı bulamadım.
Hayır o ayrı. Ben zamanında orijinal sitesinden yanlış hatırlamıyorsam 40₺ gibi bir ücrete WinRAR için lisans almıştım. Ama sitesinde ne giriş yapma var ne de programın kendi ara yüzünde böyle bir etkinleştirme kısmı var.