Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.864 Makaleler 5 Çözümler 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #11 gökanabe dedi: Hocam normalde sorun yoktu oyun oynuyordum PC kendi kendini yeniden başlattı sonra böyle oldu format attım hala aynı. Genişletmek için tıkla... Oynarken PC kapandıysa PSU'dan veya aşırı sıcaklıktan olabilir.
gökanabe dedi: Hocam normalde sorun yoktu oyun oynuyordum PC kendi kendini yeniden başlattı sonra böyle oldu format attım hala aynı. Genişletmek için tıkla... Oynarken PC kapandıysa PSU'dan veya aşırı sıcaklıktan olabilir.
gökanabe Femtopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #12 Damon Salvatore dedi: Oynarken PC kapandıysa PSU'dan veya aşırı sıcaklıktan olabilir. Genişletmek için tıkla... geri açıldığında radeon software bildirim yolladı failed tarzı bir şey yazıyordu Damon Salvatore dedi: Oynarken PC kapandıysa PSU'dan veya aşırı sıcaklıktan olabilir. Genişletmek için tıkla... bir de daha 1.eldi fazla oynamamıştım
Damon Salvatore dedi: Oynarken PC kapandıysa PSU'dan veya aşırı sıcaklıktan olabilir. Genişletmek için tıkla... geri açıldığında radeon software bildirim yolladı failed tarzı bir şey yazıyordu Damon Salvatore dedi: Oynarken PC kapandıysa PSU'dan veya aşırı sıcaklıktan olabilir. Genişletmek için tıkla... bir de daha 1.eldi fazla oynamamıştım
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 3 Ocak 2021 #13 İşi sağlama alalım DDU ile silip kur. Unutma yazığım sürücü önerilen. Yani onu indirmen daha sağlıklı olacaktır. Display Driver Uninstaller (DDU) DDU ile Intel, NVIDIA ve AMD ekran kartı sürücülerini sisteminizden tamamen kaldırabilirsiniz. Kullanım rehberi: DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Tavsiye edilen kullanım: İnternet bağlantınızı kesmeli ya da... www.technopat.net
İşi sağlama alalım DDU ile silip kur. Unutma yazığım sürücü önerilen. Yani onu indirmen daha sağlıklı olacaktır. Display Driver Uninstaller (DDU) DDU ile Intel, NVIDIA ve AMD ekran kartı sürücülerini sisteminizden tamamen kaldırabilirsiniz. Kullanım rehberi: DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Tavsiye edilen kullanım: İnternet bağlantınızı kesmeli ya da... www.technopat.net