Hocam bence yüksek performans yerine nihai performansı aktifleştirmeyi gösterseydiniz.

Hocam ilk öncelikle elinize emeğinize sağlık ben bunu PDF olarak kaydedip öğrenci olarak başlayacağım yolda sizin yazınızı kullanıcağım hakkınızı helal edin.

@Trieetz kaynağı belirtmeniz durumunda kullanabilirsiniz, problem değil.

Hocam Google documents tutuyorum. Kendi hazırladığım rehberlerin yanında tutacağım. Kusura bakmayın hocam hafıza zayıflığından burada tutuyorum. Bu sene teknoloji bölümün okuyacağım yurt dışında bunlar lazım olacak sizin rehberde ayrıntılı her şey anlatılıyor. İzniniz varsa PDF olarak almak isterim rehberinizi. İzin vermezseniz sorun değil hocam.

Hocam güç ayarlarında dengeli dışında birşey yok bu müşteri hizmetleri yüzünden windows hdd ye indi bilgisayar yavaşladı

Ben bilgisayarı her başlattığımda güç seçeneklerini tekrardan değiştirmem gerekiyor, her yeniden başlamada dengeli moda alıyor windows 10 bilgisi olan var mıdır acaba?

Tarayıcı - Microsoft Edge.
Ekran görüntüsü - techsmith snagit.

Driver kurulumun da ise driverscloud öneriyorum. Driver Booster gibi programlar ile karıştırılmasın yazılım üzerinden tarama yapıp varsayılan tarayıcı ile sayfa açılıyor drivers sekmesinden sisteminizin ne kadar eski ya da kurulmamış sürücüsü var en son hızda indirmenizi sağlıyor. Ben yıllardır kullanıyorum çok memnunum bir kere bile hatalı ya da yanlış sürücü vermedi sorun yaşamadım öneririm. Özellikle bulamadığınız sürücü varsa deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…