Format sonrası yedeklenmeyen dosya geri getirilebilir mi?

466609

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba, katılacağım bir yarışma için sunum hazırlamam gerekiyor. Ama yarışma konusu drone ile ilgili ve ben eskiden çizdiğim bir drone kontrol kartını yedeklemeyi unuttum. Bilgisayara format atınca da o dosya silindi. O dosyayı geri getirmenin bir yolu var mı? Onun için çok uğraşmıştım😞

Format atarken disk biçimlendirilir ve üzerine en az 25 GB gibi bir veri yazılır. Ama verinin bulunduğu diske ne kadar çok okuma yazma işlemi yaparsanız o kadar zor olur silinen veriyi geri getirmek. Sadece o veriyi silseniz kurtarma ihtimaliniz yüksek. Yukarıdaki linkte belirtilen çözümü deneyin.

Format atarken disk biçimlendirilir ve üzerine en az 25 GB gibi bir veri yazılır. Ama verinin bulunduğu diske ne kadar çok okuma yazma işlemi yaparsanız o kadar zor olur silinen veriyi geri getirmek. Sadece o veriyi silseniz kurtarma ihtimaliniz yüksek. Yukarıdaki linkte belirtilen çözümü deneyin.

Kurtarmak istediğim dosya eskiydi ve silindikten sonra çok fazla okuma yazma yaptı. Keşke daha önce aklıma gelseydi. Sanırım geri getirmem biraz zor olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı