Format Sonrası Yonga Set Yüklenmeli Mi?

Boss Player

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
İyi günler, bilgisayara format attıktan sonra anakartımın ( Asus P8H67-V) sitesine girip güncel driverları yüklüyorum ancak bu kez yonga set başlığı altındaki 2 driverı yüklemedim chipset falan yazıyor pek bir bilgim yok ne oldukları konusunda...

Sizce bunları yüklemeli miyim? Yüklemek ne gibi özellikler sağlıyor bilgisayara? Yüklemesek olur mu..?

Ayrıca farklı bir konu açmamış olmak için bu başlığın altında şunu da sormak istiyorum, SATA kısmındaki şu driver ne işe yarıyor bunu yüklemem gerekiyor mu? Bunu da yüklemiyorum ben genelde format sonrası.

Chipset'i mutlaka yüklemelisiniz.
Aynı şekilde Sata Driver'ini de yüklemeniz gerek.

"Chipset" sistemin daha stabil ve kararlı çalışmasını sağlar.
Sata driver'i de özellikle dahili bileşenler için önemli.

Tamamdır teşekkür ederim. Bir sorum daha olacaktı.

Sata driver'ı bilgisayarımdaki harici disk ve SSD'nin daha iyi çalışmasını mı sağlıyor?

Son düzenleme:
Bilgiler için teşekkürler. Şimdi tamamını yükledim.

@er36po abi bugün doğum günüm annem babam bişey almadı sen bi oyun at bari lütfen mutlu et beni :d steam adı:bindiemre
e posta:emregaf@hotmail.com teşkkürler :d cs go veya fc3 tercihimdir :d

Chipset sürücünüzü -overall komutu ile yükleyin.
intel rapid storage technology sürücünüz güncel değil. Güncel olanı yüklerseniz daha iyi olur.

-overall komutunu internette araştırdım ancak bulamadım chipset sürücümü overall komutu ile nasıl yükleyebilirim?

Ayrıca anakartımın sitesinde yalnızca bu var rapid storage olarak, en günceli bu değil midir? Güncelini nasıl bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler cevap için.

yok abi sistem toplicam bide belki hediye atan olur diye girmiştim :d

neyse abi kafana silah dayıcak değiliz canın sağolsun :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…