desteklazim Yoctopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #1 Selam, laptopum Lenovo G50-80 modeli güncel driverları atabilir misiniz kendi sitesindeki driverlari kurmama rağmen halen "3" tane eksik driver gösteriyor desteğinizi bekliyorum. Donanım kimlikleri bunlar: 1 - root\kdnic 2 - ACPI\VEN_VPC&DEV_2004 3 - ROOT\NdisVirtualBus Dosya Ekleri driver.png 64,5 KB · Görüntüleme: 43
Selam, laptopum Lenovo G50-80 modeli güncel driverları atabilir misiniz kendi sitesindeki driverlari kurmama rağmen halen "3" tane eksik driver gösteriyor desteğinizi bekliyorum. Donanım kimlikleri bunlar: 1 - root\kdnic 2 - ACPI\VEN_VPC&DEV_2004 3 - ROOT\NdisVirtualBus
claymore Megapat Katılım 15 Şubat 2015 Mesajlar 358 Çözümler 2 15 Eylül 2022 #2 Sisteminizi Windows 10 gibi güncel bir sisteme yükseltin.
desteklazim Yoctopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #3 RAM kullanımı fazla olduğu için yükseltmiyorum. sadece driverların linkleri lazım.
DEVOPRO666 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 310 Çözümler 4 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 15 Eylül 2022 #4 Windows 8 ve sonrası işletim sistemleri driver yüklemelerini Windows Update aracılığı ile yapabiliyor. Onu yapmanı tavsiye ederim
Windows 8 ve sonrası işletim sistemleri driver yüklemelerini Windows Update aracılığı ile yapabiliyor. Onu yapmanı tavsiye ederim
desteklazim Yoctopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #5 DEVOPRO666 dedi: Windows 8 ve sonrası işletim sistemleri driver yüklemelerini Windows Update aracılığı ile yapabiliyor. Onu yapmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Dostum biliyorum fakat bilgisayar kötü bu yüzden Update falan açmıyorum sadece "3" driver lazım bu kadar.
DEVOPRO666 dedi: Windows 8 ve sonrası işletim sistemleri driver yüklemelerini Windows Update aracılığı ile yapabiliyor. Onu yapmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Dostum biliyorum fakat bilgisayar kötü bu yüzden Update falan açmıyorum sadece "3" driver lazım bu kadar.