BİLGİSİYARMERAKLISI Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #1 Laptopumda 1 tane HDD 1 tane de SSD bulunmakta. Format attıkktan sonra SSD gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2025
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.522 Çözümler 609 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #2 BİLGİSİYARMERAKLISI dedi: Laptopumda 1 tane HDD 1 tane de SSD bulunmakta. Format attıkktan sonra SSD gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminden SSD'yi biçimlendirip kullanmaya başlayabilirsin. Ayrıca Windows'u HDD'ye kurmuş olabilirsin. Bunu da kontrol et.
BİLGİSİYARMERAKLISI dedi: Laptopumda 1 tane HDD 1 tane de SSD bulunmakta. Format attıkktan sonra SSD gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminden SSD'yi biçimlendirip kullanmaya başlayabilirsin. Ayrıca Windows'u HDD'ye kurmuş olabilirsin. Bunu da kontrol et.
BİLGİSİYARMERAKLISI Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #3 Efendim disk yönetimin'de gözüküyor fakat, Biçimlendirme seçeneği çıkmıyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.522 Çözümler 609 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #4 BİLGİSİYARMERAKLISI dedi: Efendim disk yönetimi'de gözüküyor fakat, Biçimlendirme seçeneği çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminde SSD'ye sağ tık yapıp yeni basit birim deyin. Sonraki sonraki deyip işlemi sonlandırın.
BİLGİSİYARMERAKLISI dedi: Efendim disk yönetimi'de gözüküyor fakat, Biçimlendirme seçeneği çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminde SSD'ye sağ tık yapıp yeni basit birim deyin. Sonraki sonraki deyip işlemi sonlandırın.