H Haboli Femtopat Katılım 10 Temmuz 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #1 Bilgisayarı formatlamayı düşünüyorum ama hiçbir bilgim yok. Format attıktan sonra sürücüler kendi iniyor mu? Visual C ne işe yarıyor ve nasıl indireceğim? Kendi iniyor mu? Açıklarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2025
Bilgisayarı formatlamayı düşünüyorum ama hiçbir bilgim yok. Format attıktan sonra sürücüler kendi iniyor mu? Visual C ne işe yarıyor ve nasıl indireceğim? Kendi iniyor mu? Açıklarsanız sevinirim.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.331 Makaleler 11 Çözümler 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #2 Haboli dedi: Bilgisayarı formatlamayı düşünüyorum ama hiçbir bilgim yok. Format attıktan sonra sürücüler kendi iniyor mu? Genişletmek için tıkla... Format sonrası Windows otomatik tüm sürücüleri kurar. Siz ekstra kendinizde manuel kurabilirsiniz. Haboli dedi: Visual C ne işe yarıyor ve nasıl indireceğim? Genişletmek için tıkla... Bazı programlar bunu ister. Windows bunuda otomatik kurar. Eğer program isterse manuel'de indirebilirsin.
Haboli dedi: Bilgisayarı formatlamayı düşünüyorum ama hiçbir bilgim yok. Format attıktan sonra sürücüler kendi iniyor mu? Genişletmek için tıkla... Format sonrası Windows otomatik tüm sürücüleri kurar. Siz ekstra kendinizde manuel kurabilirsiniz. Haboli dedi: Visual C ne işe yarıyor ve nasıl indireceğim? Genişletmek için tıkla... Bazı programlar bunu ister. Windows bunuda otomatik kurar. Eğer program isterse manuel'de indirebilirsin.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.373 Makaleler 60 Çözümler 814 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #3 Format sonrası Windows update ile isteğe bağlı olanlar dahil ne varsa yükle. Ekran kartını'da manuel indir yükle tamamdır.
Format sonrası Windows update ile isteğe bağlı olanlar dahil ne varsa yükle. Ekran kartını'da manuel indir yükle tamamdır.