X xpBaran Picopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 18 Nisan 2021 #11 Hocam içim rahat etmiyor. Tertemiz olması lazım. Program yükleyince silmek yerine format atıyorum.
egeilhamyalman Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #12 xpBaran dedi: Bugün 11 kere format attım. Saat 8'den akşam 10'a kadar. Tarayıcıda geçmiş birikmesin diye gizli sekmeden giriyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam disk size iyi dayanıyor vallahi.
xpBaran dedi: Bugün 11 kere format attım. Saat 8'den akşam 10'a kadar. Tarayıcıda geçmiş birikmesin diye gizli sekmeden giriyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam disk size iyi dayanıyor vallahi.
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.760 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #13 xpBaran dedi: Hocam içim rahat etmiyor. Tertemiz olması lazım. Program yükleyince silmek yerine format atıyorum. Genişletmek için tıkla... Bekleyin başka bir arkadaşa önerdiğim çözümü önereceğim size.
xpBaran dedi: Hocam içim rahat etmiyor. Tertemiz olması lazım. Program yükleyince silmek yerine format atıyorum. Genişletmek için tıkla... Bekleyin başka bir arkadaşa önerdiğim çözümü önereceğim size.
X xpBaran Picopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 18 Nisan 2021 #14 emircanunlts dedi: Allah yardım etsin hocam, geçmişi silebiliyorsunuz haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Fakat içimdeki kurtlar rahat durmuyor. egeilhamyalman dedi: Hocam disk size iyi dayanıyor vallahi. Genişletmek için tıkla... M.2 SDD var birde. Bozulursa ayvayı yedik
emircanunlts dedi: Allah yardım etsin hocam, geçmişi silebiliyorsunuz haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Fakat içimdeki kurtlar rahat durmuyor. egeilhamyalman dedi: Hocam disk size iyi dayanıyor vallahi. Genişletmek için tıkla... M.2 SDD var birde. Bozulursa ayvayı yedik
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #15 xpBaran dedi: M.2 SSD var bir de. Bozulursa ayvayı yedik Genişletmek için tıkla... Ömrü hızlıca azalıyor böyle yaparak biliyorsunuz değil mi? Geçmiş olsun.
xpBaran dedi: M.2 SSD var bir de. Bozulursa ayvayı yedik Genişletmek için tıkla... Ömrü hızlıca azalıyor böyle yaparak biliyorsunuz değil mi? Geçmiş olsun.
X xpBaran Picopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 18 Nisan 2021 #16 Soft Donanım dedi: Ömrü hızlıca azalıyor böyle yaparak biliyorsunuz değil mi? Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Programlarla sürekli test yapıyorum. Sıkıntı yok, Yavaşlık hissetmedim açıkçası.
Soft Donanım dedi: Ömrü hızlıca azalıyor böyle yaparak biliyorsunuz değil mi? Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Programlarla sürekli test yapıyorum. Sıkıntı yok, Yavaşlık hissetmedim açıkçası.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.540 Makaleler 3 Çözümler 58 18 Nisan 2021 #17 xpBaran dedi: Programlarla sürekli test yapıyorum. Sıkıntı yok, Yavaşlık hissetmedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... SSD'nin üzerine sürekli bir şeyler yazıyorsunuz, bu yakın zamanda değil ama ileri de sorun yaratır.
xpBaran dedi: Programlarla sürekli test yapıyorum. Sıkıntı yok, Yavaşlık hissetmedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... SSD'nin üzerine sürekli bir şeyler yazıyorsunuz, bu yakın zamanda değil ama ileri de sorun yaratır.
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.760 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #18 Bunu wallpaper yap. Diğer arkadaşda işe yaramıştı
egeilhamyalman Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #19 Hocam azaltmaya çalışın bari günde 11 format nedir?
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 18 Nisan 2021 #20 xpBaran dedi: Programlarla sürekli test yapıyorum. Sıkıntı yok, Yavaşlık hissetmedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Fazla test de ömrü yer.
xpBaran dedi: Programlarla sürekli test yapıyorum. Sıkıntı yok, Yavaşlık hissetmedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Fazla test de ömrü yer.