İbrahim Önderoğlu Hectopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2016 #1 Arkadaşlar bilgisayarıma format atmak istiyorum ama olmuyor 5-6 tane usb denedim başka işletim sistemleri de denedim. Biosdan Boota ilk USB'yi alıyorum PC normal olarak başlatılıyor. Sorun ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2016
Arkadaşlar bilgisayarıma format atmak istiyorum ama olmuyor 5-6 tane usb denedim başka işletim sistemleri de denedim. Biosdan Boota ilk USB'yi alıyorum PC normal olarak başlatılıyor. Sorun ne olabilir?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 1 Şubat 2016 #2 PC'nizi bilmiyoruz. Kurmaya çalıştığınız işletim sistemini bilmiyoruz. Tahminde bulunarak yardımcı olamayız.
PC'nizi bilmiyoruz. Kurmaya çalıştığınız işletim sistemini bilmiyoruz. Tahminde bulunarak yardımcı olamayız.
İbrahim Önderoğlu Hectopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2016 #3 MF dedi: PC'nizi bilmiyoruz. Kurmaya çalıştığınız işletim sistemini bilmiyoruz. Tahminde bulunarak yardımcı olamayız. Genişletmek için tıkla... PC normal hazır kasa. Asus h6m1-k anakart hdd bilmiyorum. Win 10 Win 7 Win 8 hepsini denedim olmuyor daha önce bir kaç kez atmıştım.
MF dedi: PC'nizi bilmiyoruz. Kurmaya çalıştığınız işletim sistemini bilmiyoruz. Tahminde bulunarak yardımcı olamayız. Genişletmek için tıkla... PC normal hazır kasa. Asus h6m1-k anakart hdd bilmiyorum. Win 10 Win 7 Win 8 hepsini denedim olmuyor daha önce bir kaç kez atmıştım.
brkyksknpc Kilopat Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 259 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2016 #4 Usb bellekler artık harddisk bölümüne giriyor. O yüzden flash bellek değilde açılışta boot menüsünden harddiske gel ordan usb belleği seç.
Usb bellekler artık harddisk bölümüne giriyor. O yüzden flash bellek değilde açılışta boot menüsünden harddiske gel ordan usb belleği seç.
İbrahim Önderoğlu Hectopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2016 #5 brkyksknpc dedi: Usb bellekler artık harddisk bölümüne giriyor. O yüzden flash bellek değilde açılışta boot menüsünden harddiske gel ordan usb belleği seç. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, eve gidince deneyip sonuçları yazarım.
brkyksknpc dedi: Usb bellekler artık harddisk bölümüne giriyor. O yüzden flash bellek değilde açılışta boot menüsünden harddiske gel ordan usb belleği seç. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, eve gidince deneyip sonuçları yazarım.
brkyksknpc Kilopat Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 259 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2016 #6 Ne demek her zaman.